FoodisGood

סלט וולדורף (תפוח, אננס וסלרי)

על ידי אילנית בניזרי  

מתכון קל לסלט וולדורף מרענן ועשיר בטעמים. שילוב של טעמי תפוח חמצמץ, אננס מתוק וגבעול סלרי עם אגוזי מלך. סלט בריא, מיוחד וטעמים. מתאים מאוד לאירוח וגם לארוחת השבת.

  • קערת סלט בינונית
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

מצרכים למתכון

לסלט וולדורף

תפוח עץ ירוק חמצמץ

חתיכות אננס משימורים

גבעול אחד של סלרי

חצי לימון סחוט

מעט פלפל שחור

כף מיונז

2 כפות ממיץ האננס

לתיבול

כפית מלח

כפית פלפל שחור

1 וחצי כפות מיונז

מעל לסלט

אגוזי מלך שלמים

הוראות הכנה

לקלוף ולגלען את תפוח העץ, לחתוך לקוביות.

לקצוץ קטן את גבעול הסלרי.

לערבב את כל מצרכי הסלט בקערה גדולה.

להוסיף תיבול ולערבב בשנית.

לפזר אגוזי מלך ולהגיש.

3 דירוגים וחוות דעת

רותי

אני מחליפה מיונז בשמנת חמוצה או יוגורט 7%. טעים!

אילנית בניזרי

היי מיכל ניתן להכין את הסלט יום קודם אך ללא האגוזים כי אז הם יוצרים טעם מר ,את האגוזים לבזוק בזמן ההגשה
אילנית בניזרי

מיכל

היי האם אפשר להכין את הסלט יום קודם.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.