FoodisGood

חיפוש

מתכון: סלט וולדורף (תפוח, אננס וסלרי)

על ידי FoodisGood  

מתכון קל לסלט וולדורף מרענן ועשיר בטעמים. שילוב של טעמי תפוח חמצמץ, אננס מתוק וגבעול סלרי עם אגוזי מלך. סלט בריא, מיוחד וטעמים. מתאים מאוד לאירוח וגם לארוחת השבת.

  • קערת סלט בינונית

מצרכים למתכון

לסלט וולדורף

תפוח עץ ירוק חמצמץ

חתיכות אננס משימורים

גבעול אחד של סלרי

2 כפות ממיץ האננס

לתיבול

חצי לימון סחוט

מעט פלפל שחור

כף מיונז

כפית מלח

כפית פלפל שחור

1 וחצי כפות מיונז

מעל לסלט

אגוזי מלך שלמים

הוראות הכנה

לקלוף ולגלען את תפוח העץ, לחתוך לרצועות.

לקצוץ קטן את גבעול הסלרי.

לערבב את כל מצרכי הסלט בקערה גדולה.

להוסיף תיבול ולערבב בשנית.

לפזר אגוזי מלך ולהגיש.

3 דירוגים וחוות דעת

רותי

אני מחליפה מיונז בשמנת חמוצה או יוגורט 7%. טעים!

אילנית בניזרי

היי מיכל ניתן להכין את הסלט יום קודם אך ללא האגוזים כי אז הם יוצרים טעם מר ,את האגוזים לבזוק בזמן ההגשה
אילנית בניזרי

מיכל

היי האם אפשר להכין את הסלט יום קודם.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן