סלט וולדורף (תפוח, אננס וסלרי)

על ידי אילנית בניזרי  

מתכון קל לסלט וולדורף מרענן ועשיר בטעמים. שילוב של טעמי תפוח חמצמץ, אננס מתוק וגבעול סלרי עם אגוזי מלך. סלט בריא, מיוחד וטעמים. מתאים מאוד לאירוח וגם לארוחת השבת.

  • קערת סלט בינונית

מצרכים למתכון

לסלט וולדורף

תפוח עץ ירוק חמצמץ

חתיכות אננס משימורים

גבעול אחד של סלרי

חצי לימון סחוט

מעט פלפל שחור

כף מיונז

2 כפות ממיץ האננס

לתיבול

כפית מלח

כפית פלפל שחור

1 וחצי כפות מיונז

מעל לסלט

אגוזי מלך שלמים

הוראות הכנה

לקלוף ולגלען את תפוח העץ, לחתוך לקוביות.

לקצוץ קטן את גבעול הסלרי.

לערבב את כל מצרכי הסלט בקערה גדולה.

להוסיף תיבול ולערבב בשנית.

לפזר אגוזי מלך ולהגיש.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

רותי

23/07/2017

אני מחליפה מיונז בשמנת חמוצה או יוגורט 7%. טעים!

אילנית בניזרי

01/03/2015

היי מיכל ניתן להכין את הסלט יום קודם אך ללא האגוזים כי אז הם יוצרים טעם מר ,את האגוזים לבזוק בזמן ההגשה
אילנית בניזרי

מיכל

12/02/2015

היי האם אפשר להכין את הסלט יום קודם.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00