
הוראות הכנה
מסדרים על נייר אפייה שכבת ביסקוויטים (3 טורים) שנטבלו בחלב.
על הביסקוויטים מורחים שכבה של ממרח לבחירה (השחר, נוטלה וכד'..)
מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
מכינים קרם גבינה: מקציפים שמנת צמחית עם כוס חלב, 4 כפות פודינג וכף סוכר עד ליצירת קצף חלק וקשה. את גבינת השמנת מערבבים עם 3 כפות חלב ו2 כפות פודינג עד ליצירת קרם חלק. מקפלים את קרם הגבינה לקצפת בעדינות.
ממשיכים להרכיב שכבות - מורחים על שכבר הביסקוויטים את קרם הגבינה שהכנו.
בקרם הגבינה מטביעים אצבעות שוקולד או קליקים ושוב מורחים שכבת קרם.
סוגרים את 2 קצוות הביסקוויטים לצורת פירמידה - משולש (כמו גג).
ממיסים שוקולד לבן (מחממים 4 כפות שמנת מתוקה עד לרתיחה ואז מערבבים שוקולד לבן עד שנמס ומתאחד) ויוצקים מעל הפירמידה. מפזרים שבבי קוקוס קלוי, עוטפים בנייר כסף, מכניסים לשקית ומעבירים למקפיא להתייצבות.
חותכים פרוסות עוגה משגעות ומגישים.
*שימו לב: מצאנו את עוגת הביסקוויטים הכי טובה והכי קלה להכנה - למתכון: עוגת ביסקוויטים
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
נורית
06/02/2015
ליאת המתכונים שלך צבעוניים טיפים. ניסיתי את העוגה ו מאוד אהבו אותה אצלי!! תודה רבה

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!