מצרכים למתכון
חבילת ביסקוויטים חומים
1 שמנת צמחית
1 כוס חלב
3/4 גבינת שמנת 5%
6 כפות פודינג
חלב לטבול את הבסיקוויטים
אצבעות פסק זמן, קליק.. מה שרוצים להוסיף למילוי
שבבי קוקוס קלויים
שוקולד לבן לציפוי מומס עם מעט שמנת מתוקה
הוראות הכנה
מסדרים על נייר אפייה שכבת ביסקוויטים (3 טורים) שנטבלו בחלב.
על הביסקוויטים מורחים שכבה של ממרח לבחירה (השחר, נוטלה וכד'..)
מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב.
מכינים קרם גבינה: מקציפים שמנת צמחית עם כוס חלב, 4 כפות פודינג וכף סוכר עד ליצירת קצף חלק וקשה. את גבינת השמנת מערבבים עם 3 כפות חלב ו2 כפות פודינג עד ליצירת קרם חלק. מקפלים את קרם הגבינה לקצפת בעדינות.
ממשיכים להרכיב שכבות - מורחים על שכבר הביסקוויטים את קרם הגבינה שהכנו.
בקרם הגבינה מטביעים אצבעות שוקולד או קליקים ושוב מורחים שכבת קרם.
סוגרים את 2 קצוות הביסקוויטים לצורת פירמידה - משולש (כמו גג).
ממיסים שוקולד לבן (מחממים 4 כפות שמנת מתוקה עד לרתיחה ואז מערבבים שוקולד לבן עד שנמס ומתאחד) ויוצקים מעל הפירמידה. מפזרים שבבי קוקוס קלוי, עוטפים בנייר כסף, מכניסים לשקית ומעבירים למקפיא להתייצבות.
חותכים פרוסות עוגה משגעות ומגישים.
*שימו לב: מצאנו את עוגת הביסקוויטים הכי טובה והכי קלה להכנה - למתכון: עוגת ביסקוויטים
1 דירוגים וחוות דעת
נורית
ליאת המתכונים שלך צבעוניים טיפים. ניסיתי את העוגה ו מאוד אהבו אותה אצלי!! תודה רבה