עוגת פירות יבשים לט”ו בשבט

על ידי FoodisGood  

המתכון של רותי אנג'ל לעוגת פירות יבשים (פרווה) יפה והכי קלה להכנה. רותי הפכה כמה מצרכים בסיסיים לעוגה מיוחדת לט"ו בשבט שכל אחד יכול להכין ולתת במתנה בחג הקרוב. עוגת ט"ו בשבט בקערה אחת בלבד.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

  • 2 תבניות עוגה

מצרכים למתכון

3 ביצים

400 גרם פירות יבשים

10 כפות סוכר

10 כפות קמח תופח

1/2 כפית סודה לשתייה

3 כפות שמן

מעט קינמון

הוראות הכנה

בקערה גדולה מערבבים ביצים, סוכר קמח, סודה לשתייה, שמן וקינמון. קוצצים גס את הפירות היבשים ומכניסים לקערה גם כן.

מערבבים היטב עד שכל הפירות היבשים מתפזרים באופן שווה בבלילת העוגה.

משמנים 2 תבניות מאורכות ומוזגים לכל תבנית חצי מבלילת העוגה.

אופים את העוגות על חום בינוני 170 מעלות במשך חצי שעה, עד שהעוגה משחימה ומקבלת צבע יפה.

מוציאים מהתנור, מצננים ופורסים לפרוסות יפות וצבעוניות במיוחד.

ט"ו בשבט שמח! בתאבון, רותי...

כדי לקבל עוגה יפה במיוחד מומלץ לערבב סוגי פירות יבשים כמו משמשים, צימוקים, בננות וכד' לצד אגוזים, פיסטוקים וכו'..

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00