
עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט
על ידי FoodisGood עוגות
המתכון של רותי אנג'ל לעוגת פירות יבשים (פרווה) יפה והכי קלה להכנה. רותי הפכה כמה מצרכים בסיסיים לעוגה מיוחדת לט"ו בשבט שכל אחד יכול להכין ולתת במתנה בחג הקרוב. עוגת ט"ו בשבט בקערה אחת בלבד.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
20 דקות
30 דקות
50 דקות
- 2 תבניות עוגה
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
בקערה גדולה מערבבים ביצים, סוכר קמח, סודה לשתייה, שמן וקינמון. קוצצים גס את הפירות היבשים ומכניסים לקערה גם כן.
מערבבים היטב עד שכל הפירות היבשים מתפזרים באופן שווה בבלילת העוגה.
משמנים 2 תבניות מאורכות ומוזגים לכל תבנית חצי מבלילת העוגה.
אופים את העוגות על חום בינוני 170 מעלות במשך חצי שעה, עד שהעוגה משחימה ומקבלת צבע יפה.
מוציאים מהתנור, מצננים ופורסים לפרוסות יפות וצבעוניות במיוחד.
כדי לקבל עוגה יפה במיוחד מומלץ לערבב סוגי פירות יבשים כמו משמשים, צימוקים, בננות וכד' לצד אגוזים, פיסטוקים וכו'..
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











