רולדות שוקולד וריבת חלב במילוי וניל או שוקו

על ידי FoodisGood  

המתכונים של רויטל אלי ל-2 רולדות יפות וטעימות במיוחד: רולדת שוקולד ורולדת ריבת חלב. 2 עוגות נהדרות לשבת, לאירוח או לכל מאורע אחר. ניתן להחליף בין צבעי הרולדות למשחק צבעים מעניין.

  • זמן עבודה: 50 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 50 דקות

    20 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • רולדה אחת

מצרכים למתכון

לרולדת שוקולד

6 ביצים

1 כוס סוכר

¾ כוס שמן

1 כף תמצית וניל / רום

1 כף נס-קפה

כוס שוקולית

כוס קמח אוסם תופח

1 אבקת אפיה

לרולדת ריבת חלב

6 ביצים

1 כוס סוכר

¾ כוס שמן

¾ כוס אינסטנט פודינג ריבת חלב

1 כף תמצית וניל

1 כוס קמח אוסם תופח

1 אבקת אפיה

למילוי 2 הרולדות

מיכל קצפת ריץ'

3 כפות אינסטנט שוקולד / וניל (תלוי בצבע שבוחרים למילוי)

הוראות הכנה

אופן הכנת 2 הרולדות

את החלבונים והסוכר מקציפים יחדיו.

את שאר המצרכים מערבבים היטב בקערה נפרדת.

מאחדים את 2 הבלילות בתנועות קיפול עדינות.

מרפדים תבנית אלומיניום מלבנית גדולה בנייר אפיה משומן מעט, שופכים את בלילת הרולדה ומיישרים.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות בלבד. חשוב לשים לב לזמן האפיה כי הרולדות דקות.

הכנת מילוי הרולדות

מקציפים יחדיו מיכל קצפת ריץ' + 3 כפות אינסטנט (וניל או שוקולד) עד לקצפת יציבה.

הרכבת הרולדות

לאחר אפיה מוציאים את הרולדות לצינון בטמפ' החדר.

מעבירים את הרולדה למשטח עבודה ומורחים על צידה העליון חצי מכמות המילוי. מגלגלים בעדינות וממש מעט רק עד שמתקבלת צורת רולדה, "מדביקים" את קצה הרולדה בעזרת המילוי.

מעל לרולדה מורחים באופן שווה חצי מכמות המילוי ומקשטים.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

08/09/2015

היי אטה, את הרולדות ניתן לגלגל גם לאחר צינון.
כדי להבטיח שלא יישברו ניתן לגלגל אותן בעודן חמות (ללא כל מילוי) רק בכדי לשמור על צורת הרולדה, אבל אין חובה לעשות זאת.

אטה

05/09/2015

האם לא אמורים לגלגל את הרולדה דווקא כשהיא חמה? היא לא נשברת אם מגלגלגים אחרי הקירור?

שירה

16/01/2015

WOW
תודה על מתכון מפורט וברור יצא לי דומה. הכנתי רולדת שוקולד כי לא היה לי ריבת חלב

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00