עוגת מוס שמנת ולוטוס

על ידי RINAT  

מוס שהילדים שלי מאד מאד אוהבים

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 35 דקות

    35 דקות

  • 10-15 איש

מצרכים למתכון

לבסיס

ביסקוויטים לוטוס ועליהם טפטפתי מעט חלב

5 ג' ג'לטין + 15 ג' מים

שתי שמנת מתוקה

כוס חלב

קופסת אינסטנט וניל

קופסת גבינת מסקרפונה

חצי כוס סוכר

גיוון אפשרי

גרידת לימון/תפוז, מקל וניל

אם רוצים טעם קפה : כף קפה מומס במים

אפשר להוסיף מחית נוגט/פיסטוק

זילוף שמנת מלמעלה

1 שמנת מתוקה

חצי כוס חלב

2 כפות של אינסטנט וניל

כמובן אפשר להוסיף צבע וטעם

הוראות הכנה

מקציפים חלב, סוכר, אינסטנט ושמנת מתוקה עד קבלת קרם יציב

מוסיפים מסקרפונה וטורפים במהירות נמוכה רק לצורך ערבוב

מחממים הג'לטין במיקרו - לוקחים קצת מתערובת המוס לתוך קערת הג'לטין. מערבבים ומוסיפים הכל למסה. מערבבים.

שופכים חצי כמות מעל בסיס הלוטוס.

מעמידים ביסקוויטים בתוך הבלילה שבתבנית כך שלא יראו אותם. בשורות.

מכסים את הביסקוויטים עם החצי השני של הבלילה. מיישרים ומקפיאים ל-4 שעות.

קישוט העוגה

לאחר 4 שעות הקפאה ניתן לזלף למעלה

מערבבים את כל המצרכים של הזילוף בקערת המיקסר, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00