FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

עוגת תפוזים פשוטה שנמסה בפה

על ידי מהמטבח של אורלי  

יש הרבה גרסאות לעוגות תפוזים, זה הוא מתכון פשוט לעוגת תפוזים פרווה טעימה במיוחד שנמסה בפה. העוגה ממלאת את הבית בניחוח התפוזים והטעם מעולה 🙂

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 30 דקות

    40 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • תבנית גבוהה

מצרכים למתכון

5 ביצים מופרדות

1/2 כוס סוכר + 3/4 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

קליפת תפוז מגוררת

1 כוס מיץ תפוזים

1.5 כוסות קמח תופח

לקישוט: אבקת סוכר

הוראות הכנה

מפרידים 5 ביצים, מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.

מקציפים את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף בהיר ותפוח.

לקציפת החלמונים, מוסיפים בהדרגה חצי כוס שמן, קליפת תפוז ולסרוגין כוס מיץ תפוזים וכוס וחצי קמח תופח.

מקפלים את שתי התערובות ואופים 40 דקות ב-180 מעלות עד שקיסם יוצא עם פרורים לחים.

את עוגת התפוזים הזו מומלץ לאפות בתבנית גבוהה, אז לא לשמן את התבנית לפני אלא להפוך את העוגה מיד כשיוצאת מהתנור, ככה היא שומרת על הגובה ולא נוחתת.

בהצלחה..

*שימו לב: מצאנו את עוגת התפוזים הכי טובה והכי קלה להכנה - למתכון: עוגת תפוזים
 

אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

4 דירוגים וחוות דעת

דפנה

מעולה ביותר

אורנה

העוגה עלתה יפה אבל כשהוצאתי אותה מהתנור והפכתי אותה לצלחת, לפי ההוראות, צנחה למימדי פשטידה…יש תנורים שחצי שעה של אפיה מספיקה בהחלט. לדעתי זו הסיבה לצניחה.

אורטל

החלמונים עם הסוכר יצא לי תמיד תמיד נוזלי למה???

שרית

יצא מעולה! מתוק (לא יותר מדי) טעים תפוזי ונימוח. הכנו למחרת שוב כי נגמר מהר.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.