
עוגת תפוזים – קוקוס בניחוח שקדים
על ידי במטבח של רחלי עוגות
הכירו את עוגת השבת שלכם:
עוגת תפוזים-קוקוס בניחוח שקדים עדין ובזיגוג סוכר-תפוז .. עוגה קלה להכנה, טעימה וממש מתאימה לשבת 🙂
יאמי!!
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
20 דקות
30 דקות
50 דקות
- תבנית 24
הוראות הכנה
מפרידים את החלבונים והחלמונים ומקציפים חלבונים עם כוס סוכר.
מוסיפים בהדרגה קמח, שמן, מיץ תפוזים, קוקוס ואת יתר החומרים.
מערבלים באיטיות עד לאיחוד כל החומרים.
שופכים לתבנית 24 משומנת בתרסיס שמן.
אופים בתנור בחום 180 מעלות כ 30 דקות.
מקררים את העוגה ומכינים זיגוג:
שמים בקערית אבקת סוכר ומיץ תפוזים ומערבבים עד לסמיכות. אם צריך, ניתן להוסיף עוד כף או שניים מיץ תפוזים.
מזגגים להנאתכם וזורים שקדים פרוסים.
קלי קלות כבר אמרתי?
*שימו לב: מצאנו את עוגת התפוזים הכי טובה והכי קלה להכנה - למתכון לעוגת תפוזים קלה
שיתוף >>
3 דירוגים וחוות דעת

14/11/2015
היי שלמה,
כן, את החלמונים מוסיפים עם יתרת המצרכים לאחר הקצפת החלבונים.
שלמה
13/11/2015
לגבי עוגת תפוזים קוקוס האם זה כולל חלמונים?
לאה
16/01/2015
טעים מאוד אהבתי את הרטיבות של העוגה אפשר עם פחות סוכר בפעם הבאה

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!