FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

עוגת תפוזים – קוקוס בניחוח שקדים

על ידי במטבח של רחלי  

הכירו את עוגת השבת שלכם:
עוגת תפוזים-קוקוס בניחוח שקדים עדין ובזיגוג סוכר-תפוז .. עוגה קלה להכנה, טעימה וממש מתאימה לשבת 🙂
יאמי!!

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

  • תבנית 24

מצרכים למתכון

לעוגה:

6 ביצים מופרדות

1כוס סוכר

1/2 כפית תמצית וניל

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה

1 כפית אבקת אפיה

1 כוס קמח

1 כוס ועוד 1 כף קוקוס

1 כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים

1/2 כפית תמצית שקדים

לזיגוג:

100 גר' אבקת סוכר

5 כפות מיץ תפוזים

לזריה:

שקדים פרוסים

הוראות הכנה

מפרידים את החלבונים והחלמונים ומקציפים חלבונים עם כוס סוכר.

מוסיפים בהדרגה קמח, שמן, מיץ תפוזים, קוקוס ואת יתר החומרים.

מערבלים באיטיות עד לאיחוד כל החומרים.

שופכים לתבנית 24 משומנת בתרסיס שמן.

אופים בתנור בחום 180 מעלות כ 30 דקות.

מקררים את העוגה ומכינים זיגוג:

שמים בקערית אבקת סוכר ומיץ תפוזים ומערבבים עד לסמיכות. אם צריך, ניתן להוסיף עוד כף או שניים מיץ תפוזים.

מזגגים להנאתכם וזורים שקדים פרוסים.

קלי קלות כבר אמרתי?

*שימו לב: מצאנו את עוגת התפוזים הכי טובה והכי קלה להכנה - למתכון לעוגת תפוזים קלה
 

3 דירוגים וחוות דעת

היי שלמה,
כן, את החלמונים מוסיפים עם יתרת המצרכים לאחר הקצפת החלבונים.

שלמה

לגבי עוגת תפוזים קוקוס האם זה כולל חלמונים?

לאה

טעים מאוד אהבתי את הרטיבות של העוגה אפשר עם פחות סוכר בפעם הבאה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן