עוגת תפוזים – קוקוס בניחוח שקדים

על ידי במטבח של רחלי  

הכירו את עוגת השבת שלכם:
עוגת תפוזים-קוקוס בניחוח שקדים עדין ובזיגוג סוכר-תפוז .. עוגה קלה להכנה, טעימה וממש מתאימה לשבת 🙂
יאמי!!

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

  • תבנית 24

מצרכים למתכון

לעוגה:

6 ביצים מופרדות

1כוס סוכר

1/2 כפית תמצית וניל

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה

1 כפית אבקת אפיה

1 כוס קמח

1 כוס ועוד 1 כף קוקוס

1 כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים

1/2 כפית תמצית שקדים

לזיגוג:

100 גר' אבקת סוכר

5 כפות מיץ תפוזים

לזריה:

שקדים פרוסים

הוראות הכנה

מפרידים את החלבונים והחלמונים ומקציפים חלבונים עם כוס סוכר.

מוסיפים בהדרגה קמח, שמן, מיץ תפוזים, קוקוס ואת יתר החומרים.

מערבלים באיטיות עד לאיחוד כל החומרים.

שופכים לתבנית 24 משומנת בתרסיס שמן.

אופים בתנור בחום 180 מעלות כ 30 דקות.

מקררים את העוגה ומכינים זיגוג:

שמים בקערית אבקת סוכר ומיץ תפוזים ומערבבים עד לסמיכות. אם צריך, ניתן להוסיף עוד כף או שניים מיץ תפוזים.

מזגגים להנאתכם וזורים שקדים פרוסים.

קלי קלות כבר אמרתי?

*שימו לב: מצאנו את עוגת התפוזים הכי טובה והכי קלה להכנה - למתכון לעוגת תפוזים קלה
 

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

14/11/2015

היי שלמה,
כן, את החלמונים מוסיפים עם יתרת המצרכים לאחר הקצפת החלבונים.

שלמה

13/11/2015

לגבי עוגת תפוזים קוקוס האם זה כולל חלמונים?

לאה

16/01/2015

טעים מאוד אהבתי את הרטיבות של העוגה אפשר עם פחות סוכר בפעם הבאה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00