
מצרכים למתכון
לבסיס הפאי
110 ג' חמאה
1 חלמון
50 ג' סוכר
190 ג' קמח
2 כפות שמנת מתוקה
מילוי
גבינה 9 אחוז (או מסקרפונה)
שמנת מתוקה
70 ג' סוכר
2 כפות אינסטנט וניל
גרידת תפוז
הוראות הכנה
הכנת הבסיס :
להקרים חמאה וסוכר, להוסיף חלמון, להוסיף קמח, להוסיף שמנת מתוקה - עד איחוד לבצק
לעטוף בניילון נצמד ולקרר כ שעה במקרר
כעבור שעה להוציא, לרדד, לשים בתבנית הפאי, לחורר ולהקפיא כ שעה
כעבור כשעה להוציא מהמקפיא, לשים נייר כסף ועליו קטניות
לחמם תנור ל-170 מעלות ולאפות עם הקטניות כ רבע שעה, להוציא הקטניות ולהמשיך האפייה עד קבלת שוליים שחומים.
להוציא ולתת להתקרר
להכנת המילוי :
להקציף במיקסר. לשטח בתוך הפאי לאחר שהתקרר, לקשט עם תותים
על מנת לתת ברק לתותים אפשר לקחת ריבת תות ולהבריש התותים
בתאבון
1 דירוגים וחוות דעת
בשלנית מרוצה
הכנתי את העוגה בשביל האורחים והם פשוט עפו עליה! אם שאלתם אז לא נשאר פירור
דרך אגב השתמשתי בלבנה 3% (לא היה לי 9%) ויצא מדהים