
הוראות הכנה
הכנת הבסיס :
להקרים חמאה וסוכר, להוסיף חלמון, להוסיף קמח, להוסיף שמנת מתוקה - עד איחוד לבצק
לעטוף בניילון נצמד ולקרר כ שעה במקרר
כעבור שעה להוציא, לרדד, לשים בתבנית הפאי, לחורר ולהקפיא כ שעה
כעבור כשעה להוציא מהמקפיא, לשים נייר כסף ועליו קטניות
לחמם תנור ל-170 מעלות ולאפות עם הקטניות כ רבע שעה, להוציא הקטניות ולהמשיך האפייה עד קבלת שוליים שחומים.
להכנת המילוי :
להקציף במיקסר. לשטח בתוך הפאי לאחר שהתקרר, לקשט עם תותים
על מנת לתת ברק לתותים אפשר לקחת ריבת תות ולהבריש התותים
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
בשלנית מרוצה
15/12/2014
הכנתי את העוגה בשביל האורחים והם פשוט עפו עליה! אם שאלתם אז לא נשאר פירור
דרך אגב השתמשתי בלבנה 3% (לא היה לי 9%) ויצא מדהים

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!