
מצרכים למתכון
לבסיס הפאי
110 ג' חמאה
1 חלמון
50 ג' סוכר
190 ג' קמח
2 כפות שמנת מתוקה
מילוי
גבינה 9 אחוז (או מסקרפונה)
שמנת מתוקה
70 ג' סוכר
2 כפות אינסטנט וניל
גרידת תפוז
הוראות הכנה
הכנת הבסיס :
להקרים חמאה וסוכר, להוסיף חלמון, להוסיף קמח, להוסיף שמנת מתוקה - עד איחוד לבצק
לעטוף בניילון נצמד ולקרר כ שעה במקרר
כעבור שעה להוציא, לרדד, לשים בתבנית הפאי, לחורר ולהקפיא כ שעה
כעבור כשעה להוציא מהמקפיא, לשים נייר כסף ועליו קטניות
לחמם תנור ל-170 מעלות ולאפות עם הקטניות כ רבע שעה, להוציא הקטניות ולהמשיך האפייה עד קבלת שוליים שחומים.
להוציא ולתת להתקרר
להכנת המילוי :
להקציף במיקסר. לשטח בתוך הפאי לאחר שהתקרר, לקשט עם תותים
על מנת לתת ברק לתותים אפשר לקחת ריבת תות ולהבריש התותים
בתאבון

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
בשלנית מרוצה
הכנתי את העוגה בשביל האורחים והם פשוט עפו עליה! אם שאלתם אז לא נשאר פירור
דרך אגב השתמשתי בלבנה 3% (לא היה לי 9%) ויצא מדהים