FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פאי מוס גבינת תותים

על ידי RINAT  ,

פאי פריך מוס שמנת-גבינה ותותים חלומי. מתכון מעולה שמתאים לאירוח, ימי הולדת ואירועים משמחים או סתם להתפנק בקינוח מושקע ויפהפה.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 30 דקות

    35 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • קוטר 24 - 8-10 מנות

מצרכים למתכון

לבסיס הפאי

110 ג' חמאה

1 חלמון

50 ג' סוכר

190 ג' קמח

2 כפות שמנת מתוקה

מילוי

גבינה 9 אחוז (או מסקרפונה)

שמנת מתוקה

70 ג' סוכר

2 כפות אינסטנט וניל

גרידת תפוז

הוראות הכנה

הכנת הבסיס :

להקרים חמאה וסוכר, להוסיף חלמון, להוסיף קמח, להוסיף שמנת מתוקה - עד איחוד לבצק

לעטוף בניילון נצמד ולקרר כ שעה במקרר

כעבור שעה להוציא, לרדד, לשים בתבנית הפאי, לחורר ולהקפיא כ שעה

כעבור כשעה להוציא מהמקפיא, לשים נייר כסף ועליו קטניות

לחמם תנור ל-170 מעלות ולאפות עם הקטניות כ רבע שעה, להוציא הקטניות ולהמשיך האפייה עד קבלת שוליים שחומים.

להוציא ולתת להתקרר

להכנת המילוי :

להקציף במיקסר. לשטח בתוך הפאי לאחר שהתקרר, לקשט עם תותים

על מנת לתת ברק לתותים אפשר לקחת ריבת תות ולהבריש התותים

בתאבון

1 דירוגים וחוות דעת

בשלנית מרוצה

הכנתי את העוגה בשביל האורחים והם פשוט עפו עליה! אם שאלתם אז לא נשאר פירור
דרך אגב השתמשתי בלבנה 3% (לא היה לי 9%) ויצא מדהים

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן