
פוקאצ'ה עם פרגיות וירקות צלויים
על ידי כרמית מ. דהאן לחם ומאפים, עיקריות
ארוחה שכולם ישמחו לקבל - מתכון לפרגיות מתובלות וצלויות על מחבת פסים עם ירקות על מצע של פוקאצ'ה אוורירית. המנה הכי מפנקת וטעימה. מתאימה מאוד לארוחת צהריים משביעה.
- זמן עבודה: 45 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
-
45 דקות
40 דקות
1 שעה 25 דקות
הוראות הכנה
הכנת הפוקאצ'ות
את כל חומרי הבצק נלוש עד לכדי בצק רך ודביק.
נעטוף את הבצק במעט שמן ונניח להתפחה של חצי שעה.
נלוש שנית במטרה להוריד את האוויר ונניח לתפיחה חוזרת של חצי שעה.
על משטח עבודה משומן קלות בשמן זית נפתח את הבצק עם הידיים לכדי פוקצ'ה מלבנית וארוכה (או מספר פוקאצ'ות קטנות עגולות)
נעביר את הפוקאצ'ה לרשת תנור מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על 200 מעלות למשך רבע שעה - 20 דקות.
הכנת הפרגיות
את 5 הפרגיות נניח בקערה גדולה עם שמן זית, סומק, מלח ותבלין שווארמה.
על מחבת פסים לוהטת נצלה את הפרגיות המתובלות שלנו וגם את הבצל והעגבניות.
נסדר את מצע הפוקאצ'ה ומעליו פרגיות צלויות וירקות צלויים.
נזלף מעל לכל שמן זית, טחינה ופטרוזיליה קצוצה.
מתכון מומלץ >> פרגיות בתנור קלי קלות
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
יניב
07/01/2017
מתכון מעולה..יצא גם יפה וגם טעים ממש מעדן…

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!