
פיצה על בצק כרובית
על ידי FoodisGood מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים
אם אתם מעוניינים להפחית את כמות הפחמימות, אבל פשוט לא יכולים בלי פיצה, הנה מתכון מעולה ומפתיע לפיצה על בצק כרובית פריך.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
20 דקות
10 דקות
30 דקות
- פיצה אחת
הוראות הכנה
שוטפים היטב ראש כרובית, מסירים את העלים והגבעולים וקוצצים את הפרחים לקוביות קטנות. מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם של אורז. לחלופין, ניתן לגרר את הכרובית על הצד הדק בפומפייה.
מניחים את הכרובית הגרוסה בקערה מתאימה למיקרוגל יחד עם 1/4 כוס מים ומחממים במשך 4 דקות. עוצרים, מערבבים וממשיכים ל-4 דקות נוספות.
בקערה בינונית מערבבים את הכרובית עם הגבינה והביצה עד לאיחוד מוחלט. מוסיפים את האורגנו, שום ומלח ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן היטב.
על גבי נייר האפייה מרדדים את הבצק כרובית לכדי פיצה עגולה (ודקה) ומושחים בשמן זית.
מורחים רוטב פיצה, מוסיפים גבינה ותוספות - בבצק כרובית אין כל צורך להשאיר שוליים נקיות.
אופים בחום של 180 מעלות, במשך 15 דקות, מצנים מעט ופורסים.
המתכון לבצק כרובית מעולה גם ללא תוספת גבינה צהובה. כדי להפוך את המתכון לבריא יותר פשוט הוסיפו רוטב פיצה ותוספות מעל וותרו על הגבינה הצהובה, היא נמצאת כבר בבצק.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!