Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipe/%D7%A4%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%A9%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%97/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פשטידת קישואים וגבינות כשרה לפסח

על ידי FoodisGood  

המתכון של "עולמן של בקי ואורלי" לפשטידת קישואים מעולה לפסח ולא רק. פשטידה בריאה, קלה להכנה והכי חשוב - טעימה! הכינו פשטידת קישואים וגבינות כשרה לפסח עם מעט קמח מצה. מתאימה לאירוח או לארוחת ערב קלה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

  • תבנית מס' 26

מצרכים למתכון

6 קישואים בינוניים

6 ביצים

4 כפות קמח מצה

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כוס שמנת מתוקה 32% או פחות

1 יוגורט

3 כפות גבינה 5%

1/2 כוס פרמז'ן או צהובה מגורדת

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

את הקישואים שוטפים היטב ומגררים בפומפייה.

מעבירים את הקישואים המגוררים לקערה גדולה ומוסיפים את כל שאר המרכיבים (ביצים, תבלינים, קמח מצה וגבינות).

מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.

יוצקים את בלילת הפשטידה לתבנית 26 משומנת היטב.

אופים את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות עד להזהבה.

כאשר הפשטידה מזהיבה, סוגרים את התנור אך לא מוציאים את הפשטידה, משאירים אותה בתנור עד לצינון.

פורסים פרוסות מכובדות ומגישים. חג פסח שמח וכשר..

למתכונים נוספים חפשו "עולמן של בקי ואורלי" בפייסבוק.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן