FoodisGood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מאפה קאדה כורדי במילוי גבינות

על ידי ציפי ששון  

מתכון מעולה למאפה קאדה כורדי במילוי גבינות המתאים לשבועות, לארוחה חלבית או סתם לארוחת ערב טעימה.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 35 דקות

    20 דקות

    55 דקות

מצרכים למתכון

לקאדה

1 ק"ג קמח

3 כפות שמרים יבשים

1 כף מלח

1 כף סוכר

2.5 כוסות מים פושרים

למילוי גבינות

גבינת חמד

גבינה צהובה

גבינת פטה

או כל גבינה אחרת שאתם אוהבים

הוראות הכנה

ללוש את כל מצרכי בצק הקאדה לבצק רך, גמיש ונעים.

לכסות את הבצק ולהניח להתפתחה של שעה.

בינתיים להכין את מילוי הגבינות ע"י גירור הגבינות במגרדת וערבוב כל סוגי הגבינות שבחרתם.

לאחר התפחת הבצק ליצור כדורים קטנים.

כל כדור בצק לפתוח עם מערוך לעיגול ולמלא בקצה בכף מתערובת הגבינות.

לסגור את עיגולי הבצק לצורת כיסונים (לחצי) ולהדק היטב בקצוות.

לטגן את הקאדה במחבט עם מעט מעט מעט מאוד שמן עד לקבלת צבע זהוב משני הצדדים.

בתאבון, ציפי ששון..

1 דירוגים וחוות דעת

Natalie Zandani-eliasof

מומלץ..טעים וקל

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.