
מאפה קאדה כורדי במילוי גבינות
על ידי ציפי ששון לחם ומאפים
מתכון מעולה למאפה קאדה כורדי במילוי גבינות המתאים לשבועות, לארוחה חלבית או סתם לארוחת ערב טעימה.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
35 דקות
20 דקות
55 דקות
הוראות הכנה
ללוש את כל מצרכי בצק הקאדה לבצק רך, גמיש ונעים.
לכסות את הבצק ולהניח להתפתחה של שעה.
בינתיים להכין את מילוי הגבינות ע"י גירור הגבינות במגרדת וערבוב כל סוגי הגבינות שבחרתם.
לאחר התפחת הבצק ליצור כדורים קטנים.
כל כדור בצק לפתוח עם מערוך לעיגול ולמלא בקצה בכף מתערובת הגבינות.
לסגור את עיגולי הבצק לצורת כיסונים (לחצי) ולהדק היטב בקצוות.
לטגן את הקאדה במחבט עם מעט מעט מעט מאוד שמן עד לקבלת צבע זהוב משני הצדדים.
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים: