
קציצות דגים ברוטב עגבניות | מתכון קל במיוחד
על ידי FoodisGood קציצות
קציצות דגים הן קציצות של בית! המתכון של Anat Samet לקציצות לוקוס ברוטב עגבניות מנחם. מתכון מפורט וקל להכנה שכולם יאהבו.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
40 דקות
45 דקות
1 שעה 25 דקות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
תחילה נכין את תערובת הקציצות ע"י ערבוב כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה.
נכין מגש גדול ועליו נסדר את הקציצות שלנו. נעביר את מגש הקציצות למקרר למשך שעה.
בסיר גדול נטגן בצל ושום. נוסיף רסק עגבניות ואת שאר מצרכי הרוטב ונביא לרתיחה, ננמיך ללהבה בינונית-נמוכה ונוסיף את קציצות הדגים.
חשוב לוודא שהרוטב יכסה עד 3/4 גובה הקציצות.
נבשל את הקציצות ברוטב למשך 20 דקות, עד שהקציצות מוכנות. נקשט בפטרוזיליה ונגיש לצד חלה טרייה.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











