
קציצות דגים ברוטב עגבניות | מתכון קל במיוחד
על ידי FoodisGood קציצות
קציצות דגים הן קציצות של בית! המתכון של Anat Samet לקציצות לוקוס ברוטב עגבניות מנחם. מתכון מפורט וקל להכנה שכולם יאהבו.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
40 דקות
45 דקות
1 שעה 25 דקות
מצרכים למתכון
לקציצות דגים
500 גרם דג לוקוס או נסיכה טחון
תפוח אדמה מגורר
בצל בינוני מטוגן
ביצה שלמה
1/3 כוס פירורי לחם (או קמח מצה)
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
כף פפריקה
מלח ופלפל לפי הטעם
לרוטב עגבניות
בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום כתושות
חבילת רסק עגבניות קטנה
2 כוסות מים
1/2 כפית תבלין גריל עוף
1/4 כפית כורכום
1 כפית סוכר
1/4 כפית אבקת מרק עוף
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
תחילה נכין את תערובת הקציצות ע"י ערבוב כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה.
נכין מגש גדול ועליו נסדר את הקציצות שלנו. נעביר את מגש הקציצות למקרר למשך שעה.
בסיר גדול נטגן בצל ושום. נוסיף רסק עגבניות ואת שאר מצרכי הרוטב ונביא לרתיחה, ננמיך ללהבה בינונית-נמוכה ונוסיף את קציצות הדגים.
חשוב לוודא שהרוטב יכסה עד 3/4 גובה הקציצות.
נבשל את הקציצות ברוטב למשך 20 דקות, עד שהקציצות מוכנות. נקשט בפטרוזיליה ונגיש לצד חלה טרייה.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!