קרמבו ביתי משובח

על ידי FoodisGood  

המתכון של מידר בר גרגי (חלומות מתוקים) לקרמבו ביתי משובח במילוי מרנג איטלקי. מתכון מושלם לימי החורף הקרים, כשרוצים משהו מתוק בהכנה ביתית.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 40 דקות

    15 דקות

    55 דקות

מצרכים למתכון

למילוי הקרמבו (מרנג איטלקי)

200 גרם חלבונים

360 גרם סוכר

40 גרם גלוקוזה (אם אין ניתן להחליף בסוכר באותה הכמות)

100 גרם מים

לבסיס הקרמבו

עוגיות אוריאו פתוחות

לציפוי שוקולד

350 גרם שוקולד מריר

כפיות שמן

הוראות הכנה

מכינים מרנג איטלקי

מכינים סירופ סוכר: מניחים בתוך סיר על הגז סוכר, גלוקוזה ומים ומביאים לטמפרטורה של 117-121 מעלות.

במקביל מקציפים את החלבונים במיקסר רק עד לקבלת קצף אוורירי ולא חזק.

ממשיכים להקציף וכאשר הקצף מתייצב אך לא מתקשה, מוסיפים לתוכו את הסירופ בהדרגה ותוך כדי ערבוב במהירות בינונית. כאשר התערובת מתקשה מורידים למהירות איטית וממשיכים לערבב עד שהתערובת מתקררת.

מעבירים את תערובת המרנג לשקית זילוף עם צנתר חלק.

מרכיבים את הקרמבו

פותחים עוגיות אוריאו והן משמשות לנו כתחתית מעולה. מעל לכל עוגייה מזלפים מרנג איטלקי. מדרים על מש ומעבירים למקפים למשך 10 דקות

טובלים את הקרמבו בשוקולד

בינתיים מכינים סירופ שוקולד ע"י המסת שוקולד מריר יחד עם שמן בבן מארי (או במיקרוגל). מעבירים את השוקולד המומס לכוס גבוהה.

מוציאים את הקרמבו מהמקפיא וטובלים בשוקולד. מסדרים על מגש ומניחים במקפיא עד להגשה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00