שיפודי פרגיות (ברוטב טריאקי-גריל) בתנור

על ידי saar  

מתכון מעולה להכנת שיפודי פרגיות בסגון על האש מבלי להדליק מנגל (כמובן שניתן להכין גם על המנגל). *להכנת השיפודים בתנור: משתמשים בשיפודי מתכת ארוכים שנתלים על התבנית לצלייה טובה יותר ומשרים ברוטב לטעם הטריאקי-גריל.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 20 דקות

    15 דקות

    35 דקות

מצרכים למתכון

קילו פרגיות

1/4 כוס שמן זית

1/3 כוס רוטב טריאקי

1/3 כוס רוטב צ'ילי מתוק

שן שום כתושה

2 שיני שום קצוצות גס

כף תבלין גריל

1/2 כפית פפריקה חריפה

הוראות הכנה

ננקה היטב את הפרגיות ונחתוך לקוביות שוות.

נכין את הרוטב: נערבב היטב טריאקי, צ'ילי, שום ותבלינים (אין צורך להוסיף מלח). נכניס את הפרגיות החתוכות לרוטב ונכסה את הקערה. נשרה במקרר בערך 15 דקות.

נשפד את הפרגיות על שיפודים.

נניח נייר אפייה על תבנית ונעליו נניח את שיפודי המתכת.

נחמם תנור ל-200 מעלות במצב גריל ונכניס את תבנית הפרגיות שלנו לצלייה (במרכז התנור) למשך 5 דקות. נהפוך את הפרגיות ונשפוך את הרוטב על הצד היבש. נחזיר לתנור לעוד 10 דקות צלייה.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

זק

09/03/2016

פצצה!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00