
שיפודי פרגיות (ברוטב טריאקי-גריל) בתנור
מתכון מעולה להכנת שיפודי פרגיות בסגון על האש מבלי להדליק מנגל (כמובן שניתן להכין גם על המנגל). *להכנת השיפודים בתנור: משתמשים בשיפודי מתכת ארוכים שנתלים על התבנית לצלייה טובה יותר ומשרים ברוטב לטעם הטריאקי-גריל.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
20 דקות
15 דקות
35 דקות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
ננקה היטב את הפרגיות ונחתוך לקוביות שוות.
נכין את הרוטב: נערבב היטב טריאקי, צ'ילי, שום ותבלינים (אין צורך להוסיף מלח). נכניס את הפרגיות החתוכות לרוטב ונכסה את הקערה. נשרה במקרר בערך 15 דקות.
נניח נייר אפייה על תבנית ונעליו נניח את שיפודי המתכת.
נחמם תנור ל-200 מעלות במצב גריל ונכניס את תבנית הפרגיות שלנו לצלייה (במרכז התנור) למשך 5 דקות. נהפוך את הפרגיות ונשפוך את הרוטב על הצד היבש. נחזיר לתנור לעוד 10 דקות צלייה.
מצאנו את המתכון המנצח >> פרגיות במחבת, עסיסיות ומדהימות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












1 דירוגים וחוות דעת
זק
פצצה!!