
תבשיל בשר אתיופי – "צבחיסיגה" או "סיגהווט"
על ידי oritzeneva
המתכון של Nadin Sahallo לצבחיסיגה - תבשיל בשר אתיופי המורכב מבשר אוסובוקו או אסאדו בשילוב תערובת תבלינים אתיופית. מומלץ להגיש כרוטב לצד תוספות.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 5 דקות
20 דקות
1 שעה 45 דקות
2 שעות 5 דקות
הוראות הכנה
יש לחתוך בצל 1 גדול ולטגן עם 4 כפות שמן עד להזהבה.
יש להוסיף 3 כפות צ'או (תערובת תבלינים אתיופית).
יש לבשל מס' דקות ולאחר מכן להוסיף את הבשר (אוסבקו ואסאדו).
לאחר חצי שעה בישול מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומתבלים: מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה.
יש להוסיף כ- 8 שיני שום (חצי חתוך חצי כתוש) ולתת לטעמים להיספג בבישול של עוד שעה.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












2 דירוגים וחוות דעת
ארז
נראה טוב… עדיף קודם כל לצרוב את הבשר בנפרד ולהוציא אותו לצד כשהוא צרוב, אז לטגן את הבצל, שום (לא כתוש), תבלינים לתת להם להפתח, בשר ואז ציר כלשהו (או מים..).. להביא לרתיחה ואז בערך שעתיים וחצי תנור על 160 מעלות עד כשהבשר רך עך עמיד, והנוזל מצומצם..
מקווה שעזרתי(:
תהנו
Ester Shushlev
אהבתי