תבשיל בשר אתיופי – “צבחיסיגה” או “סיגהווט”

על ידי oritzeneva

המתכון של Nadin Sahallo לצבחיסיגה - תבשיל בשר אתיופי המורכב מבשר אוסובוקו או אסאדו בשילוב תערובת תבלינים אתיופית. מומלץ להגיש כרוטב לצד תוספות.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 5 דקות
  • 20 דקות

    1 שעה 45 דקות

    2 שעות 5 דקות

מצרכים למתכון

1 בצל גדול

4 כפות שמן

3 כפות צ'ואו (תערובת תבלינים אתיופית)

בשר אוסובוקו / אסאדו - מומלץ טרי

תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה וחריפה

3 כוסות מים

8 שיני שום

הוראות הכנה

יש לחתוך בצל 1 גדול ולטגן עם 4 כפות שמן עד להזהבה.

יש להוסיף 3 כפות צ'או (תערובת תבלינים אתיופית).

יש לבשל מס' דקות ולאחר מכן להוסיף את הבשר (אוסבקו ואסאדו).

לאחר חצי שעה בישול מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומתבלים: מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה.

יש להוסיף כ- 8 שיני שום (חצי חתוך חצי כתוש) ולתת לטעמים להיספג בבישול של עוד שעה.

בתיאבון.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

ארז

19/05/2016

נראה טוב… עדיף קודם כל לצרוב את הבשר בנפרד ולהוציא אותו לצד כשהוא צרוב, אז לטגן את הבצל, שום (לא כתוש), תבלינים לתת להם להפתח, בשר ואז ציר כלשהו (או מים..).. להביא לרתיחה ואז בערך שעתיים וחצי תנור על 160 מעלות עד כשהבשר רך עך עמיד, והנוזל מצומצם..
מקווה שעזרתי(:
תהנו

Ester Shushlev

13/09/2015

אהבתי

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00