
תבשיל בשר אתיופי – "צבחיסיגה" או "סיגהווט"
על ידי oritzeneva
המתכון של Nadin Sahallo לצבחיסיגה - תבשיל בשר אתיופי המורכב מבשר אוסובוקו או אסאדו בשילוב תערובת תבלינים אתיופית. מומלץ להגיש כרוטב לצד תוספות.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 5 דקות
-
20 דקות
1 שעה 45 דקות
2 שעות 5 דקות
הוראות הכנה
יש לחתוך בצל 1 גדול ולטגן עם 4 כפות שמן עד להזהבה.
יש להוסיף 3 כפות צ'או (תערובת תבלינים אתיופית).
יש לבשל מס' דקות ולאחר מכן להוסיף את הבשר (אוסבקו ואסאדו).
לאחר חצי שעה בישול מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומתבלים: מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה.
יש להוסיף כ- 8 שיני שום (חצי חתוך חצי כתוש) ולתת לטעמים להיספג בבישול של עוד שעה.
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
ארז
19/05/2016
נראה טוב… עדיף קודם כל לצרוב את הבשר בנפרד ולהוציא אותו לצד כשהוא צרוב, אז לטגן את הבצל, שום (לא כתוש), תבלינים לתת להם להפתח, בשר ואז ציר כלשהו (או מים..).. להביא לרתיחה ואז בערך שעתיים וחצי תנור על 160 מעלות עד כשהבשר רך עך עמיד, והנוזל מצומצם..
מקווה שעזרתי(:
תהנו
Ester Shushlev
13/09/2015
אהבתי

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!