
טורט תפוחי עץ ופקאן גבוהה וקלה להכנה
על ידי נעמי ברוכים עוגות
אם אתם אוהבים פקאן, אל תחמיצו את העוגה הזאת! היא מאוד קלה להכנה והיא יוצאת אוורירית ונמסה בפה, ההצלחה מובטחת!
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
15 דקות
45 דקות
1 שעה
- תבנית 20 קפיצית
הוראות הכנה
את הביצים והסכור מקציפים יחדיו כ-2 דקות, עד לקבלת קצף תפוח במעט.
מוסיפים וניל ושמן ומקציפים דקה.
מוסיפים מיץ תפוזים ומקציפים עוד דקה.
מוסיפים לקערה קמח ואבקת אפייה ומערבבים בתנועות קיפול רק עד שהקמח נטבע בבלילה.
זה הזמן להוסיף את התפוחים והפקאנים הקצוצים ולערבב.
יוצקים את בלילת העוגה לתבנית 20 משומנת ומפזרים פקאנים לקישוט.
אופים בתנור חם על 180 מעלות 40-50 דקות.
אם אהבתם את העוגה הזאת, יש לנו כמה מתכונים שבטוח יעניינו אתכם:
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!