
כרובית פריכה ברוטב אסייאתי
על ידי המתכונים של אורה ארגוב מנות ראשונות, מתכונים צמחוניים
מנת פרחי כרובית בטמפורה משודרגים עם רוטב אסייאתי. מנה קלה להכנה, מרשימה וטעימה במיוחד כמנה ראשונה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
15 דקות
25 דקות
40 דקות
- ראש כרובית
הוראות הכנה
נתחיל בריכוך הכרובית: נפרק את הכרובית לפרחים ונרתיח בסיר גדול עם מים רותחים וכף מלח עד לריכוך, כ-7 דקות.
נמשיך בהכנת הבלילה: בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי בלילת הטמפורה היטב עם מטרפה עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
נסנן את הכרובית מנוזלים ונייבש, נחמם שמן עמוק לטיגון.
נטבול כל פרח כרובית בבלילה ונזרוק לשמן, נטגן עד להזהבה ונוציא למגבת נייר.
בקערה קטנה נערבב היטב את כל מצרכי הרוטב ונשפוך אותו על הכרובית בעודה חמה.
אם הגעתם עד לכאן אתם בטוח מתים על כרובית! אז קבלו את 6 המתכונים המובילים שלנו:
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
צחי
31/03/2016
יצא מאוד טעים, לא השתמשתי בשקדים והחלפתי לימון בחומץ.
אגב הייתי מוסיף למתכון טריאקי ואז מפחית בסוכר ובסויה. שידרוג משמעותי שתמיד הולך עם כרובית

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!