
מרק כרובית קרמי ומושלם • מתכון בטוח
על ידי FoodisGood מרקים, מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
מתכון למרק כרובית במרקם קטיפתי, עשיר בוויטמינים ומשביע. מתכון פשוט להכנת מרק כרובית ביתי, מנה צמחונית מעולה בטעמים עשירים במיוחד. ניתן להכין גם פרווה (טבעוני).
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
15 דקות
20 דקות
35 דקות
- סיר מרק גדול
הוראות הכנה
מחממים את השמן בסיר גדול ומוסיפים שום ובצל ומבשלים על אש בינונית עד להשחמה.
בקערה קטנה מערבבים 2 כוסות מים רותחים עם אבקת מרק עוף.
מוסיפים את הכרובית, את המים עם אבקת המרק ומחמאה ומביאים לרתיחה.
מבשלים למשך 20 דקות עד להתרככות הכרובית.
מפזרים מעל מלח ופלפל ומערבבים יחד.
ניתן להגיש עם תוספות מועדפות מעל כמו אפונה, עשבי תיבול, שקדים קלויים פרוסים, בצל ירוק קצוץ וכו'.
למרק כרובית וברוקולי ניתן להחליף חצי מכמות הכרובית בברוקולי טרי או קפוא.
למרק כרובית מוקרם יש להוסיף לקראת סוף הבישול 1/2 גביע שמנת מתוקה או לבישול.
אם הגעתם עד לכאן אתם בטוח מתים על כרובית! אז קבלו את 6 המתכונים המובילים שלנו: