
כרובית מטוגנת בפירורי לחם
על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו מנות ראשונות, מתכונים קלים
את מנת הכרובית המטוגנת כולם אוהבים, היא משמשת כמנה ראשונה מעולה וכן כנשנוש טעים במיוחד. כדאי להגיש לצד טחינה. מתכון לכרובית מטוגנת עם סוד קטן שעושה את ההבדל - כפית מיונז היא המרכיב הסודי שיהפוך את הכרובית שלכם למושלמת!
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
15 דקות
35 דקות
50 דקות
- כרובית בינונית
הוראות הכנה
תחילה נחתוך את הכרובית לפרחים יפים ושלמים.
נניח בסיר עם מים רותחים ומלח ומרתיח עד לריכוך הכרובית.
בינתיים נטרוף 3 ביצים עם מיונז, מלח, פלפל, תבלין גריל עוף, כמון ואבקת שום.
נטבול את פרחי הכרובית בביצים, כד שהפרחים טבולים מכל הצדדים.
נעביר לקערת פירורי הלחם (עם השומשום) ונצפה היטב מכל הכיוונים.
נחמם שמן עמוק ונטגן את הכרובית המצופה עד להשחמה.
נוציא לנייר סופג, נצנן מעט ונגיש.
כרובית מטוגנות היא הנשנוש המושלם, יש לנו 3 הצעות לא פחות מעניינות:
וגם - עמוד שבטוח תאהבו: מפשטידה ועד קציצות >> אוסף מתכונים עם כרובית
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












2 דירוגים וחוות דעת
שרה אנגל
מכינה את המתכון הזה שנים על שנים (למעלה מ50 שנה…) אבל אף פעם לא הכנתי בתוך שמן עמוק רותח, תמיד במחבת עם פחות שמן. צריך פעם לנסות עם שמן עמוק אולי זה יוצא יותר טעים?
בכר
אחד הטעימיםםם,תודה רבה!!!:)