FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

קציצות כרובית ואורז אפויות בתנור

על ידי אורלי כהן  , ,

מתכון לקציצות כרובית ואורז אפויות, פריכות וטעימות. קציצות מעולות וקלות להכנה בגרסה בריאה ומוצלחת, ניתן להכין עם קוואקר ולהגיש לצד סלט טרי לארוחת ערב קלילה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 10 דקות

    15 דקות

    25 דקות

  • כ- 20 קציצות

מצרכים למתכון

2 כוסות אורז מבושל

1 כרובית

2 ביצים

3-5 כפות פירורי לחם או קוואקר

מעט פטרוזיליה קצוצה

מעט כוסברה קצוצה

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

את הכרובית מרתיחים בסיר עם מים עד לריכוך, מוציאים את הכרובית ומועכים לפירה.

מעבירים את פירה הכרובית לקערה גדולה ומערבבים עם שאר מצרכי המתכון לכדי עיסה אחידה.

מניחים את תערובת הקציצות למנוחה של 15 דקות על השיש.

מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה, בידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות מן התערובת ומסדרים על גבי התבנית.

אופים את קציצות הכרובית בתנור על 180 מעלות עד להשחמה יפה.

הקציצות ניתנות לטיגון בשמן חצי עמוק עד להשחמה משני הצדדים.

4 דירוגים וחוות דעת

נעמה

הכנתי עם אורז מלא. האמת, יצא לא משהו בכלל 🙁

אנג'לה

מתכון מעולה, יצא טעים מאוד, תודה רבה!!!!

דני

אורלי יקרה, אין עליך ובעיני גם אין על כרביות. בקיצור, שילוב מנצח! בהצלחה.

אביבית

אורלי כהן מהממת כל הכבוד לך , מתכון נראה נפלאה אני אנסה עם קוואקר.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן