
קציצות כרובית ואורז אפויות בתנור
על ידי אורלי כהן מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים, קציצות
מתכון לקציצות כרובית ואורז אפויות, פריכות וטעימות. קציצות מעולות וקלות להכנה בגרסה בריאה ומוצלחת, ניתן להכין עם קוואקר ולהגיש לצד סלט טרי לארוחת ערב קלילה.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
-
10 דקות
15 דקות
25 דקות
- כ- 20 קציצות
הוראות הכנה
את הכרובית מרתיחים בסיר עם מים עד לריכוך, מוציאים את הכרובית ומועכים לפירה.
מעבירים את פירה הכרובית לקערה גדולה ומערבבים עם שאר מצרכי המתכון לכדי עיסה אחידה.
מניחים את תערובת הקציצות למנוחה של 15 דקות על השיש.
מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה, בידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות מן התערובת ומסדרים על גבי התבנית.
אופים את קציצות הכרובית בתנור על 180 מעלות עד להשחמה יפה.
הקציצות ניתנות לטיגון בשמן חצי עמוק עד להשחמה משני הצדדים.
שיתוף >>
4 דירוגים וחוות דעת
נעמה
03/05/2015
הכנתי עם אורז מלא. האמת, יצא לא משהו בכלל 🙁
אנג'לה
01/05/2015
מתכון מעולה, יצא טעים מאוד, תודה רבה!!!!
דני
01/05/2015
אורלי יקרה, אין עליך ובעיני גם אין על כרביות. בקיצור, שילוב מנצח! בהצלחה.
אביבית
30/04/2015
אורלי כהן מהממת כל הכבוד לך , מתכון נראה נפלאה אני אנסה עם קוואקר.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!