קציצות כרובית ואורז אפויות בתנור

על ידי אורלי כהן  , ,

מתכון לקציצות כרובית ואורז אפויות, פריכות וטעימות. קציצות מעולות וקלות להכנה בגרסה בריאה ומוצלחת, ניתן להכין עם קוואקר ולהגיש לצד סלט טרי לארוחת ערב קלילה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 10 דקות

    15 דקות

    25 דקות

  • כ- 20 קציצות

מצרכים למתכון

2 כוסות אורז מבושל

1 כרובית

2 ביצים

3-5 כפות פירורי לחם או קוואקר

מעט פטרוזיליה קצוצה

מעט כוסברה קצוצה

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

את הכרובית מרתיחים בסיר עם מים עד לריכוך, מוציאים את הכרובית ומועכים לפירה.

מעבירים את פירה הכרובית לקערה גדולה ומערבבים עם שאר מצרכי המתכון לכדי עיסה אחידה.

מניחים את תערובת הקציצות למנוחה של 15 דקות על השיש.

מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה, בידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות מן התערובת ומסדרים על גבי התבנית.

אופים את קציצות הכרובית בתנור על 180 מעלות עד להשחמה יפה.

הקציצות ניתנות לטיגון בשמן חצי עמוק עד להשחמה משני הצדדים.

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

נעמה

03/05/2015

הכנתי עם אורז מלא. האמת, יצא לא משהו בכלל 🙁

אנג’לה

01/05/2015

מתכון מעולה, יצא טעים מאוד, תודה רבה!!!!

דני

01/05/2015

אורלי יקרה, אין עליך ובעיני גם אין על כרביות. בקיצור, שילוב מנצח! בהצלחה.

אביבית

30/04/2015

אורלי כהן מהממת כל הכבוד לך , מתכון נראה נפלאה אני אנסה עם קוואקר.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00