FoodisGood

שיתוף ב whatsapp


דג פורל בתנור עם שום ועשבי תיבול

על ידי FoodisGood  , , , ,

מתכון לדג פורל משובח (טרוטה), אפוי בתנור, בתיבול נהדר של שום ועשבי תיבול. דגי פורל שלמים - מנה קטיפתית במרקם רך ועשיר בטעמים. מתכון בטוח להכנת דג פורל אפוי, מתאים להכנה מהירה לאורחים או ארוחת צהריים נהדרת ובריאה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 15 דקות

    35 דקות

    50 דקות

  • 2 דגי פורל שלמים

מצרכים למתכון

2 דגי פורל שלמים נקיים

2 כפות שמן זית

1 כף פטרוזיליה קצוצה

1 כף כוסברה קצוצה

מלח פלפל לפי טעם

4 שיני שום, חתוכות לקוביות

3 כפות מיץ לימון, סחוט טרי

הוראות הכנה

מניחים את שני דגי הפורל בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

בקערה נפרדת מערבבים כוסברה, פטרוזיליה מלח ופלפל יחד עם שיני שום, שמן זית ומיץ לימון.

שופכים את תערובת התבלינים מעל הדגים ומעסים מעט.

אופים את הדגים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 35 דקות.

מוציאים מהתנור, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם לצד תוספת אהובה.

שיתוף >>

1 דירוגים וחוות דעת

ציון אביטל

24/02/2021

Foodisgood הוא בלי ספק האתר האולימטיבי לבישול . זה הפך לתנך שלי ושל רבים רבים אחרים לבישול. מאז שיש את האתר הזה אני מחלק את ספרי הבישול שצברתי במשך שנים. תודה רבה רבה לכם.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00