FoodisGood

הצטרפו לקהילה שלנו (+450K חברים) ברשתות החברתיות!


עוגת ביסקוויטים שוקו / וניל בציפוי שוקולד

על ידי Sagit Malki  

מתכון לעוגת ביסקוויטים בגרסה של שגית מלכי. עוגה מעולה שמשלבת שכבות שוקו ווניל ולמעלה ציפוי שוקולד. קלה להכנה, עשירה בטעמים ומתאימה גם לשבועות.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 35 דקות

    35 דקות

מצרכים למתכון

1 אינסטנט פודינג וניל

1 אינסטנט פודינג שוקולד

2 שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר

250 גרם פתי בר שוקולד

250 גרם פתי בר וניל

2 כוסות חלב

כפית תמצית נויל

כפית תמצית רום

הוראות הכנה

מכינים מראש 3 קערות.

בקערה הראשונה מקציפים אינסטנט וניל + שמנת מתוקה + 1/4 כוס חלב לקצף יציב.

בקערה שנייה מקציפים אינסטנט שוקולד + שמנת מתוקה + 1/4 כוס חלב לקצף יציב.

בקערה שלישית לערבב 1/4 כוס חלב עם כפית תמצית וניל וכפית תמצית רום.

מכינים תבנית מלבנית, טובלים את הביסקוויטים הקערת החלב ומסדרים שכבה תחתונה בתבנית.

מעל לשכבת הבסקוויטים שופכים את תערובת האינסטנט שוקולד ומיישרים.

מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב ומעליהם את תערובת האינסטנט וניל ומיישרים.

מסיימים עם שכבת ביסקוויטים נוספת.

בסיר קטן על אש קטנה ממיסים 100 גרם שוקולד מריר + 1/4 כוס חלב, מערבבים היטב ושופכים על גבי העוגה.

לאוהבי עוגות ביסקוויטים - זאת העוגה הטעימה ביותר >> עוגת ביסקוויטים מנצחת!

7 דירוגים וחוות דעת

טליה

עשיתי את הקרם בסוף כמו שרשמו עם חלב ושוקולד-יצא מיימי ולא מגרה. עדיף להכין את הקרם עם חצי חבילה שמנת מתוקה. היה עדיף.

איריס

אותו דבר עם חלב סויה 🙂

נדין

מה עם הקערה השלישית איפה לערבב ?

היי ג'ואל,
קערת החלב השנייה משמשת לטבילת הביסקוויטים.

ג'ואל ברמי

החלוקה של החלב בהוראות והכמות במצרכים
לפי ההוראות יש רק כוס חלב אחת

תמר

מה גודל התבנית המלבנית? העוגה נראית טוב

יפה

טוב מה עם פרווה?……או טבעוני לצורך העניין.תחליפים לחלב ושמנת? אשמח לקבל

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.