
פשטידת גבינות וברוקולי מענגת
על ידי המתכונים של ריקי גבאי פשטידות וקישים
לארוחת בוקר מושקעת, לאירוח חלבי או סתם לפנק את בני המשפחה, פשטידת ברוקולי במעט עבודה עם מגוון גבינות.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
-
20 דקות
50 דקות
1 שעה 10 דקות
- תבנית 26
הוראות הכנה
בסיר קטן עם מים חמים נרתיח את פרחי הברוקולי עד לריכוך ונסנן מנוזלים.
בקערה גדולה נערבב היטב את כל הגבינות עם שאר מצרכי הפשטידה.
בתבנית 26 נפזר מעט סולת ונסדר את פרחי הברוקולי.
מעל לפרחים נשפוך את תערובת הגבינות באופן שווה, כך שתכסה את כל ראשי הברוקולי.
נאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-50 דקות.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!