פשטידת גבינות וברוקולי מענגת

על ידי המתכונים של ריקי גבאי  

לארוחת בוקר מושקעת, לאירוח חלבי או סתם לפנק את בני המשפחה, פשטידת ברוקולי במעט עבודה עם מגוון גבינות.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 20 דקות

    50 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

חב' ברוקולי קפוא

150 גרם גבינה צפתית מפוררת

100 גרם גבינה צהובה מגוררת

1 גביע קוטג'

1 גביע שמנת חמוצה

4 ביצים טרופות

4 כפות קמח מנופה

1/2 שקית אבקת אפייה

תבלינים: מלח, פלפל, אגוז מוסקא

כף שמן

מעל לפשטידה

מעט סולת

שומשום

הוראות הכנה

בסיר קטן עם מים חמים נרתיח את פרחי הברוקולי עד לריכוך ונסנן מנוזלים.

בקערה גדולה נערבב היטב את כל הגבינות עם שאר מצרכי הפשטידה.

בתבנית 26 נפזר מעט סולת ונסדר את פרחי הברוקולי.

מעל לפרחים נשפוך את תערובת הגבינות באופן שווה, כך שתכסה את כל ראשי הברוקולי.

נאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-50 דקות.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00