מאפינס ברוקולי קלים וטעימים
על ידי FoodisGood פשטידות וקישים
המתכון של חלי כהן למאפינס ברוקולי קלילים וטעימים המשלבים גבינה צהובה. קערה אחת ו-10 דק עבודה ויש לכם מאפינס ממכרים בריח משגע.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
10 דקות
25 דקות
35 דקות
- 12-14 מאפינס
מצרכים למתכון
חבילת ברוקולי של סנפרוסט
4 ביצים
4 כפות שטוחות קמח תופח
2 גביעי שמנת לבישול (500 מ"ל יחד)
200 גרם פתיתי גבינה צהובה
כפית שום כתוש
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
הוראות הכנה
את חבילת הברוקולי נפשיר לחלוטים ונקצוץ לקוביות קטנות.
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי המאפינס לתערובת אחידה.
נשמן תבניות מאפינס בספריי שמן וניצוק מבלילת המאפינס לכל שקע כ-3/4 מגובה השקע.
נאפה את המאפינס בתנור חם על 180 מעלות עד להזהבה יפה.
נגיש לצד סלט טרי ונהנה!
3 דירוגים וחוות דעת
גיל
שאלה: מה גודל או משקל החבילה של סנפרוסט? איך להמיר לברוקולי טרי? תודה!
תמה
חלי שאלה, את הברוקולי לא מבשלים לפני בסיר? פשוט מחכים שיפשיר ומשתמשים בו לא מוכן?
חלי
מעולההה ומומלץ לארוחה חלבית או סתם כשמתחשק