ברוקיז – עוגיות בראוניז ממכרות

לימור אונגרעל ידי LimorUngar  ,

הכירו את הברוקיז (Brookies) - עוגיות שוקולד פאדג'יות במרקם של בראוניז, כאלה עוד לא טעמתם! 20 דק', כולל אפייה, והעוגיות מוכנות.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

    20 דקות

  • 12-14 עוגיות

מצרכים למתכון

70 גרם שוקולד מריר

10 גרם חמאה

16 גרם קורנפלור

30 גרם סוכר

1 ביצה

1 כפית אבקת אפיה

1/4 כפית תמצית וניל

1/8 כפית מלח

הוראות הכנה

בקערת זכוכית מעל לסיר עם מים רותחים נמיס שוקולד וחמאה.

בקערה נפרדת נערבב קורנפלור, סוכר, ביצה, אבקת אפייה, תמצית וניל ומלח עד לתערובת אוורירית ובהירה.

נוסיף בהדרגה את תערובת השוקולד לתערובת הבהירה ונערבב.

נרפד תבנית בנייר אפייה ונניח כמות שך כף מבלילת העוגיות לכל עוגייה, נשמור על רווחים.

נאה את העוגיות בתנור חם על 170 מעלות לא יותר מ 11-12 דקות.

נניח בטמפרטורת החדר לצינון. בתאבון..

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

אירית

11/08/2017

עוגיות טעימות, קלות להכנה, שהכמות לא תבלבל אתכם, עשיתי כמות כפולה ויצאו לי 27 עוגיות די גדולות. תודה על המתכון ומזל שהכנתי לפני שקראתי את התגובות מהפייסבוק. אירית

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00