FoodisGood

חיפוש

עוגיות בראוניז שוקולד פאגד' ממכרות!

על ידי FoodisGood  ,

מתכון מנצח לעוגיות שוקולד פאדג'יות במרקם של בראוניז, כאלה עוד לא טעמתם!

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

    20 דקות

  • 12-14 עוגיות

מצרכים למתכון

220 גרם שוקולד מריר

80 גרם חמאה

2 ביצים

150 גרם סוכר חום

1 כפית תמצית וניל

160 גרם קמח

1/4 כפית אבקת אפייה

תוספות משדרגות: 1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים ו/או 100 גרם שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה

בקערה חסינה לחום ממיסים שוקולד מריר וחמאה בפולסים קצרים (30 שניות בכל פעם) ומערבבים בין פולס לפולס, ממשיכים בהמסה עד שמתקבל מרקם חלק ומבריק. מניחים לצינון מוחלט.

בקערה נפרדת ובעזרת מטרפה ידנית מקציפים יחדיו 2 ביצים, סוכר חום וסוכר וניל עד לקצף חיוור ותפוח. הקצפה של כ-4 דקות.

לאחר שהתקרר השוקולד לחלוטין, מעבירים אותו לקערת הביצים תוך כדי ערבוב.

מוסיפים פנימה את הקמח ואבקת האפייה בתנועות קיפול עדינות ומערבבים רק עד שהקמח נעלם.

מוסיפים אגוזים ושוקולד צ'יפס ומערבבים שוב, רק מעט.

מכסים את הקערה ומכניסים למקרר לחצי שעה.

בעזרת כף (עדיף כף גלידה) מסדרים כדורי בצק עוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה – שומרים על רווחים כי העוגיות משתטחות בתבנית.

מכסים את התבנית בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעתיים. *אם אין זמן חצי שעה זה גם בסדר.

אופים בתנור החם למשך 15 דקות, מוציאים ומצננים.

בתאבון!

1 דירוגים וחוות דעת

אירית

עוגיות טעימות, קלות להכנה, שהכמות לא תבלבל אתכם, עשיתי כמות כפולה ויצאו לי 27 עוגיות די גדולות. תודה על המתכון ומזל שהכנתי לפני שקראתי את התגובות מהפייסבוק. אירית

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן