תפוחי אדמה מוקפצים בחמאה

על ידי Moran Turgeman  , ,

מנה מנחמת וקלה להכנה שאין מי שלא אוהב! קוביות תפוחי אדמה מוקפצים בחמאה ותבלינים. מולם כתוספת לארוחה חלבית.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

מצרכים למתכון

4 כפות שמן זית

30 גרם חמאה + 30 גרם נוספים

כפית פפריקה מתוקה

כפי אבקת מרק עוף

מלח ופלפל לפי הטעם

3-4 תפוחי אדמה

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה נחתוך לקוביות, נרתיח בסיר עם מים חמים ומעט מלח עד לריכוך.

במחבת ווק נחמם שמן זית עם 30 גרם חמאה, כשהחמאה נמסה נוסיף תבלינים ונערבב היטב.

כעת נוסף את קוביות תפוחי האדמה, נקפיץ יחדיו מספק דקות, נוסיף 30 גרם חמאה נוספים ונמשיך להקפיץ.

המנה מוכנה כאשר שתפוחי האדמה מתכסים ברוטב.

נוציא לצלחת הגשה ונאכל חם חם.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00