
צזיקי יווני – מטבל יוגורט ומלפפונים מרענן
על ידי FoodisGood ממרחים רטבים וריבות, מתכונים ללא גלוטן
הקיץ הגיע ואיתו הדרישה למאכלים קיציים, מרעננים וטעימים. מטבל הצזיקי היווני עונה על כל הדרישות - הוא טעים והכי חשוב מרענן! הצזיקי מתאים מאוד לאירוח חלבי או לארוחת ערב טעימה לצד טוסטונים.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 4 שעות 15 דקות
15 דקות
4 שעות
4 שעות 15 דקות
הוראות הכנה
מרפדים מסננת בחיתול בד / מגבת דקה מאוד ומניחים מעל לקערה גדולה, כך שתחתית המסננת לא נוגעת בתחתית הקערה.
מוזגים לקערה את היוגורט ומניחים לניקוז נוזלים במשך כ-4 שעות לפוחות. סוחטים בזהירות ומעבירים את היוגורט לקערה.
את המלפפון מגרדים בפומפייה על הצד הגס. את הנענע והאורגנו קוצצים דק מאוד.
מוסיפים את המלפפון המגורד, הנענע והאורגנו לקערת היוגורט יחד עם מלח, פלפל, שום ושמן זית.
מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.
את הצזיקי כדאי לאחסן בקופסה סגורה במקרר.
ניתן לשלב בסלטים, ארוחות ערב, בופה חלבי ועוד..
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
0 דירוגים וחוות דעת
