
כרובית וברוקולי ברוטב בשמל
על ידי Moran Turgeman מנות ראשונות
רוטב בשמל הוא רוטב על בסיס חלב וחמאה שמשדרג כל פשטידה. כאשר משלבים אותו עם כרובית, ברוקולי וגבינות מתקבלת מנה ראשונה טעימה במיוחד שמתאימה בדיוק לשבועות.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
20 דקות
45 דקות
1 שעה 5 דקות
- 4 מנות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את הכרובית נפרק לפרחים, נשטוף היטב ונרתיח במים חמים עד חצי ריכוך. נסנן מהמים. במידה והברוקולי טרי נרתיח גם אותו עד חצי ריכוך.
בינתיים נכין רוטב בשמל: בסרי בינוני נמיס את החמאה, כשנמסה נוסיף לסיר קמח ונערבב בלי הפסקה. נוסיף חלב ותבלינים ונמשיך לערבב כל הזמן עד לקבלת רוטב בשמך סמיך.
נרפד תבנית בנייר אפייה, נפזר את פרחי הכרובית והברוקולי בשכבה אחת.
נפזר מעל לכרובית והברוקולי מלח ופלפל שחור, חצי מכמות הגבינות ופירורי לחם.
נשפוך על גבי הפרחים את רוטב הבשמל באופן אחיד ונפזר שוב גבינות.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











