
קינוח קרם גבינה, פירורים ותותים בכוסות
על ידי FoodisGood מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, קינוחים
כשאין הרבה זמן ובכל זאת רוצים להכין קינוח מרשים וטעים, המתכון הבא יפתור את הבעיה. מתכון קל ומהיר לקינוח קרם גבינה עם פירורי פתי בר ותותים טריים בכוסות אישיים. ניתן להכין קרם גבינה חלבי או קצפת פרווה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
15 דקות
15 דקות
- כ-12 כוסות
הוראות הכנה
את הפתי בר נרסק במג'ימיקס (או בריסוק ידני) לפירורים דקים.
נמיס חמאה במיקרוגל, נשפוך על פירורי בפתי בר ונערבב היטב, כך שכל הפירורים רטובים.
הכנת קרם גבינה חלבי: בקערה המיקסר נקציף יחדיו שמנת מתוקה, אינסטנט וניל, סוכר וניל וסוכר לבן. נקציף מספר דקות, עד לקבלת קרם סמיך. נוסיף את הגבינה ונאחד בתנועות קיפול.
הכנת קצפת פרווה: בקערת המיקסר נקציף קצפת צמחית עם אינסטנט וניל, מים, סוכר וניל וסוכר לבן עד לקבלת קצפת עמידה.
נרכיב את שכבות העוגה בכוסות: שכבת פירורים - תותים - קרם גבינה / קצפת - פירורים - תותים - קרם גבינה / קצפת - תות אחד לקישוט.
1 דירוגים וחוות דעת
ליאור
מתכון מעולה! יצא קינוח מדהים וטעים.
אני ניסיתי להכין את שתי הקציפות אך רק הקציפה החלבית יצאה טוב.. ממליצה להכין כמות כפולה אם רוצים למלא כוס גבוהה עד הסוף.
ממליצה להכין!!!!