
כבד עוף מוקפץ עם בצל ופטריות
על ידי Moran Turgeman מנות ראשונות, תוספות
כולנו מכירים את התכונות הבריאות שכבדי עוף מספקים לנו. בשילוב עם פטריות טריות ובצל מטוגן הופך כבד העוף לטעים מאי פעם ויכול לשמש כמנה מעולה לצד באגט טרי. מתכון בכלל לא מורכב לכבדי עוף טעימים.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
-
20 דקות
45 דקות
1 שעה 5 דקות
- כ-4 מנות
הוראות הכנה
את הכבדים ננקה היטב ונצלה על מחבת רחבה עד שהם מוכנים.
נעביר לקרש חיתוך, נצנן מעט ונחתוך לקוביות קטנות.
כעת נקצוץ 4 בצלים ונטגן על מחבת רחבה עד להשחמה מלאה.
נשטוף ונקצוץ את הפטריות ונוסיף למחבת הבצלים, נטגן ביחד 2 דקות.
נוסיף למחבת את כבדי העוף החתוכים שלנו, נתבל במגוון תבלינים, נוסיף מעט מים ונבשל כמה דקות.
לאחר בישול נפזר מעל לכבדי העוף כוסברה קצוצה ונגיש עם באגט טרי.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!