כבד עוף מוקפץ עם בצל ופטריות

על ידי Moran Turgeman  ,

כולנו מכירים את התכונות הבריאות שכבדי עוף מספקים לנו. בשילוב עם פטריות טריות ובצל מטוגן הופך כבד העוף לטעים מאי פעם ויכול לשמש כמנה מעולה לצד באגט טרי. מתכון בכלל לא מורכב לכבדי עוף טעימים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 20 דקות

    45 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • כ-4 מנות

מצרכים למתכון

חבילת כבדי עוף

4 בצלים

סלסילת פטריות טריות

תבלינים: מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה אדומה, מעט פפריקה מעושנת, מעט כורכום, מעט צ'ילי כרוס וכף מרק עוף.

חופן כוסברה קצוצה

הוראות הכנה

את הכבדים ננקה היטב ונצלה על מחבת רחבה עד שהם מוכנים.

נעביר לקרש חיתוך, נצנן מעט ונחתוך לקוביות קטנות.

כעת נקצוץ 4 בצלים ונטגן על מחבת רחבה עד להשחמה מלאה.

נשטוף ונקצוץ את הפטריות ונוסיף למחבת הבצלים, נטגן ביחד 2 דקות.

נוסיף למחבת את כבדי העוף החתוכים שלנו, נתבל במגוון תבלינים, נוסיף מעט מים ונבשל כמה דקות.

לאחר בישול נפזר מעל לכבדי העוף כוסברה קצוצה ונגיש עם באגט טרי.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00