
פאי שוקולד אפוי • מתכון קל במיוחד
על ידי FoodisGood עוגות, קינוחים
מתכון לפאי שוקולד קל להכנה, ניתן להכין גם כפאי שוקולד פרווה. מושלם לאירוח וסתם כשיש חשק להתפנק. פאי עם מלית שוקולד עשירה על תחתית בצק פריך.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
20 דקות
40 דקות
1 שעה
- תבנית פאי סטנדרטית
הוראות הכנה
הכנת בצק פריך:
מעבדים בפולסים קצרים קמח, חמאה, סוכר ומלח עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים חלמון ו 2-3 כפות מים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעיגול ומרפדים תבנית פאי סטנדרטית.
דוקרים את הבצק במזלג ומעבירים למקפיא לחצי שעה, מוציאים ואופים כ-15 דק׳ עד שהבצק מזהיב קלות, מוציאים ומצננים.
הכנת מלית שוקולד:
בקערה עמידה למיקרו ממיסים את השמנת, חמאה ושוקולד עד לקבלת תערובת חלקה.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם הסוכר ומאחדים את שתי התערובות.
יוצקים את בלילת השוקולד על התחתית האפויה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לעוד 20 דקות על שהמלית מתייצבת.
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
מיה
11/02/2019
עשיתי את העוגה ביום שישי. פאי מושלם טעים בטרוף וקל להכנה
רחלי
09/03/2018
למה לא רשום איך עושים את הסוף שמים את השוקולד על הבצק ולמקרר???
מתכון טעים לא ברור ככ

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!