מצרכים למתכון
לביסקוויטים
250 גרם פתי בר וניל
1 כוס מים חמים
1 כפית נס קפה
לקרם קפה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת ריץ' פרווה
1/2 כוס מים
1 כפית אספרסו קר / כפית אבקת נס קפה
1 סוכר וניל
לקישוט
קקאו
שוקולד מומס
הוראות הכנה
תחילה נערבב מים חמים עם כפית נס קפה בקערה בינונית.
נטבול ביסקוויטים ונסדר בשכבה תחתונה בתבנית.
בקערת המיקסר נקציף יחדיו שמנת ריץ' עם אינסטנט וניל, מים, אספרסו וסוכר וניל על לקבלת קרם יציב.
נמרח חצי מכמות הקרם על גבי שכבת הביסקוויטים באופן אחיד וניישר.
נטבול שוב ביסקוויטים בקערת הנס ונסדר בשכבה מעל לקרם הקפה.
נמרח את חצי הקרם שנותר מעל לשכבת הביסקוויטים.
נקשט עם קקאו ושוקולד מומס.
נכסה בניילון נצמד ולמקפיא ל 5-8 שעות
מצאנו את המתכון המנצח לעוגת ביסקוויטים, הנה הוא כאן >> עוגת ביסקוויטים מנצחת!