FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון לקוקילידה ביתית במילוי קרם וניל

על ידי Moran Turgeman  

מי צריך לקנות גלידת קוקילידה כשאפשר להכין אחת לא פחות מוצלחת בבית? מתכון מעולה לגלידת קוקילידה טעימה במיוחד בלי אפייה כלל. קל, פשוט והכי טעים.

  • זמן עבודה: 45 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 45 דקות

    45 דקות

  • כ- 14 גלידות

מצרכים למתכון

לעוגיות הקוקילידה

500 גרם פתי בר רגיל או שוקולד

70 גרם חמאה

3 כפות גדושות קקאו

כף תמצית רום

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס חלב

למילוי קרם ווניל

1 מיכל של שמנת מתוקה

1 שקית פודינג בטעם וניל

1/2 כוס חלב

1/2 כוס חלב מרוכז ממותק

לציפוי בצדדים

100 גרם אגוזי לוז מסוכרים מרוסקים

הוראות הכנה

הכנת העוגיות

את הפתי בר מרסקים.

בסיר ממיסים חמאה, מוסיפים לסיר קקאו, תמצית רום, סוכר וחלב ומבשלים עד שהסוכר נמס לחלוטין.

שופכים את תערובת החמאה המומסת על הפתי בר ומערבבים טוב.

משטחים את עיסת הפתי בר על ניייר אפייה ומהדקים, מניחים על מגש ומכניסים למקרר לחצי שעה לצורך התייצבות.

הרכבת הקוקילידה

בזמן שהעוגיות במקרר מקציפים יחדיו את כל מצרכי קרם הווניל עד לקבל קצף יציב.

מוציאים את העוגיות מהמקרר וקורצים עיגולים בעזרת קורצן עוגיות (אפשר להשתמש גם בכוס).

מעבירים את קרם הווניל לשקית זילוף ומזלפים על חצי כמות מהעוגיות בנדיבות ובצורה אחידה. סוגרים לקוקילידה עם עוגייה שניה מעל לקרם הווניל.

מגלגלים את הקוקילידות המוכנות באגוזי הלוז המסוכרות לציפוי אחיד.

לאחסון הגלידות יש להשתמש בקופסה סגורה, ממקמים במקפיא.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן