
אצבעות תירס וגבינה מטוגנות
על ידי FoodisGood תוספות
מתכון לאצבעות תירס וגבינה מדליקות לארוחת ערב מקורית וטעימה. אצבעות מטוגנות מושלמות כנשנוש.
- זמן עבודה: 1 שעה
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 45 דקות
-
1 שעה
45 דקות
1 שעה 45 דקות
- 4 סועדים
הוראות הכנה
בסיר בינוני נחמם על אש בינונית חלב, שמנת מתוקה, תירס, קמח תירס, מלח ופלפל.
נמשיך לערבב ללא הפסקה עד שכל הנוזלים נעלמים ונשארת לנו עיסה סמיכה ללא נוזלים כלל.
נסגור את האש ונוסיף לסיר את גבינת הפרמז'ן, נערבב עד להטמעה ולא יותר.
כעת כדאי לעבוד מהר כי התערובת מתקשה - ניצוק את התערובת שלנו לתבנית אלומיניום בינונית ונעביר להתייצבות המקרר למשך כשעתיים.
לאחר קירור נחתוך בעזרת סכין חדה את התערובת שלנו לאצבעות בגודל הרצוי.
נחמם שמן עמוק ונטבול כל אצבע בקמח, ביצה ולסיום פירורי לחם. נצפה היטב מכל הצדדים ונטגן עד להזהבה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!