אצבעות תירס וגבינה מטוגנות

על ידי FoodisGood  

מתכון לאצבעות תירס וגבינה מדליקות לארוחת ערב מקורית וטעימה. אצבעות מטוגנות מושלמות כנשנוש.

  • זמן עבודה: 1 שעה
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 45 דקות
  • 1 שעה

    45 דקות

    1 שעה 45 דקות

  • 4 סועדים

מצרכים למתכון

לאצבעות תירס וגבינה

1/2 כוס גרגירי תירס שימורים

1/2 כוס קמח תירס

2 כוסות חלב

1/2 כוס שמנת מתוקה

4 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת

מלח ופלפל לפי הטעם

לציפוי

ביצה

קמח

פירורי לחם

הוראות הכנה

בסיר בינוני נחמם על אש בינונית חלב, שמנת מתוקה, תירס, קמח תירס, מלח ופלפל.

נמשיך לערבב ללא הפסקה עד שכל הנוזלים נעלמים ונשארת לנו עיסה סמיכה ללא נוזלים כלל.

נסגור את האש ונוסיף לסיר את גבינת הפרמז'ן, נערבב עד להטמעה ולא יותר.

כעת כדאי לעבוד מהר כי התערובת מתקשה - ניצוק את התערובת שלנו לתבנית אלומיניום בינונית ונעביר להתייצבות המקרר למשך כשעתיים.

לאחר קירור נחתוך בעזרת סכין חדה את התערובת שלנו לאצבעות בגודל הרצוי.

נחמם שמן עמוק ונטבול כל אצבע בקמח, ביצה ולסיום פירורי לחם. נצפה היטב מכל הצדדים ונטגן עד להזהבה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00