FoodisGood

פוטטו מטוגנים • אקסטרה קריספי

על ידי Moran Turgeman  , , , ,

מתכון ממכר במיוחד לפוטטו פריכים ומתובלים. קל להכנה ומושלם כתוספת לכל ארוחה. מתאים גם לפסח.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

מצרכים למתכון

קילו תפוחי אדמה קלופים

שמן לטיגון עמוד

1/4 כפית מלח גס

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

2 שיני שום קצוצות

2.5 כפות קורנפלור

כפית פפריקה אדומה מתוקה או חריפה

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה נחתוך לחצי ואז לרבע.

נחמם שמן עמוק בסיר ונטגן חצי טיגון, כ-4 דקות.

נוציא את תפוחי האדמה לקערה גדולה ונערבב עם שאר מצרכי המתכון.

נצפה את תפוחי האדמה היטב בתיבול ובקורנפלור.

נכניס את תפוחי האדמה לשמן העמוק לטיגון חוזר עד שהם פריכים מבחוץ ורכים מבפנים.

1 דירוגים וחוות דעת

גיל

במקום לטגן פעם אחת ואז לטגן שוב יחד עם התבלינים, עדיף קודם לבשל את התפו"א במים רותחים למשך רבע שעה, לצנן אותם ורק אז לטגן אותם. יוצא מרקם הרבה יותר טוב, וגם יותר בריא

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.