פוטטו מטוגנים • אקסטרה קריספי

על ידי Moran Turgeman  , , , ,

מתכון ממכר במיוחד לפוטטו פריכים ומתובלים. קל להכנה ומושלם כתוספת לכל ארוחה. מתאים גם לפסח.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

מצרכים למתכון

קילו תפוחי אדמה קלופים

שמן לטיגון עמוד

1/4 כפית מלח גס

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

2 שיני שום קצוצות

2.5 כפות קורנפלור

כפית פפריקה אדומה מתוקה או חריפה

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה נחתוך לחצי ואז לרבע.

נחמם שמן עמוק בסיר ונטגן חצי טיגון, כ-4 דקות.

נוציא את תפוחי האדמה לקערה גדולה ונערבב עם שאר מצרכי המתכון.

נצפה את תפוחי האדמה היטב בתיבול ובקורנפלור.

נכניס את תפוחי האדמה לשמן העמוק לטיגון חוזר עד שהם פריכים מבחוץ ורכים מבפנים.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

גיל

20/04/2016

במקום לטגן פעם אחת ואז לטגן שוב יחד עם התבלינים, עדיף קודם לבשל את התפו”א במים רותחים למשך רבע שעה, לצנן אותם ורק אז לטגן אותם. יוצא מרקם הרבה יותר טוב, וגם יותר בריא

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00