כנפיים פריכות בציפוי פירורי לחם בתנור

על ידי ליאת קאדר  

כנפיים פריכות וקריספיות מצופות פירורי לחם ואפויות בתנור. מתכון מאוד קל להכנה שכל אחד יכול להכין וליהנות. מתאים לארוחת צהריים לילדים ולמבוגרים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

  • חבילת כנפיים

מצרכים למתכון

חבילת כנפיים

מלח ופלפל לפי הטעם

מעט בהראט

2 ביצים טרופות

מעט כורכום

כף מים

פירורי לחם

שומשום

חצי כפית אבקת מרק עוף

קצח (לא חובה)

ספריי שמן

הוראות הכנה

תחילה חוצים את הכנפיים במרכזן.

ממשיכים בבישול הכנפיים במים רותחים עד לשינוי הצבע.

מנקים את העור ומתבלים במלח, פלפל ומעט בהראט.

מסדרים תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.

מכינים קערה עם 2 ביצים, מים וכורכום וטורפים יחדיו.

קערה שנייה עם פירורי לחם, שומשום, אבקת מרק וקצח.

טובלים כל כנף בביצה ואז בפירורי לחם ומניחים על התבנית.

מרססים בספריי שמן היטב מעל לכנפיים, הופכים ומרססים טוב מהצד השני גם כן.

אופים בתנור חם טורבו על 190 מעלות בשלב אחת פחות מהאמצע במשך כ-10 דקות, הופכים ואופים עד להזהבה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00