מצרכים למתכון
חבילת כנפיים
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט בהראט
2 ביצים טרופות
מעט כורכום
כף מים
פירורי לחם
שומשום
חצי כפית אבקת מרק עוף
קצח (לא חובה)
ספריי שמן
הוראות הכנה
תחילה חוצים את הכנפיים במרכזן.
ממשיכים בבישול הכנפיים במים רותחים עד לשינוי הצבע.
מנקים את העור ומתבלים במלח, פלפל ומעט בהראט.
מסדרים תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.
מכינים קערה עם 2 ביצים, מים וכורכום וטורפים יחדיו.
קערה שנייה עם פירורי לחם, שומשום, אבקת מרק וקצח.
טובלים כל כנף בביצה ואז בפירורי לחם ומניחים על התבנית.
מרססים בספריי שמן היטב מעל לכנפיים, הופכים ומרססים טוב מהצד השני גם כן.
אופים בתנור חם טורבו על 190 מעלות בשלב אחת פחות מהאמצע במשך כ-10 דקות, הופכים ואופים עד להזהבה.
שדרגו את הארוחה:
את הכנפיים הללו מכינים בתנור, לכן - תוספות בתנור הן רק מתבקשות להגשה לצד הכנפיים שלכם, הנה כמה תוספות שישדרגו את הארוחה וישלימו אותה:
עוד מתכוני כנפיים מומלצים:
את הכנפיים ניתן להכין בעוד מגוון דרכים - עם ציפויים ורטבים שונים, כאן תמצאו את המתכונים הכי מומלצים >> כנפיים