
דורו וואט / צבחי – קדירה אתיופית עם חלקי עוף
על ידי oritzeneva מרקים
הדורו וואט / צבחי הוא בעצם רוטב או תבשיל קדירה אתיופי עם חלקי עוף, תפוחי אדמה וביצים. המתכון של "שרון - שרון מאפרת מקצועית" לדורו וואט צבחי מהמטבח באתיופי.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 50 דקות
35 דקות
1 שעה 15 דקות
1 שעה 50 דקות
- 5-7 סועדים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
תחילה יש לטגן את הבצל והשום עד הזהבה (להיזהר שלא יישרף).
לאחר מכן יש להוסיף את הצ'ואו והתבלינים ואז להוסיף את המים תוך כדי ערבוב.
לאחר הוספת המים יש להוסיף את חלקי העוף (ניתן ליצור חתכים על מנת שהעוף יקבל טעמים) לערבב ולבשל בו זמנית.
בשלב זה ניתן להוסיף לסיר הדורו וואט 2-3 ביצים ותפו"א חתוכים לקוביות.
כעת יש להוסיף מים עד גובה העופות ולבשל על אש קטנה כשעה.