דורו וואט / צבחי – קדירה אתיופית עם חלקי עוף

על ידי oritzeneva  

הדורו וואט / צבחי הוא בעצם רוטב או תבשיל קדירה אתיופי עם חלקי עוף, תפוחי אדמה וביצים. המתכון של "שרון - שרון מאפרת מקצועית" לדורו וואט צבחי מהמטבח באתיופי.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 50 דקות
  • 35 דקות

    1 שעה 15 דקות

    1 שעה 50 דקות

  • 5-7 סועדים

מצרכים למתכון

2 בצלים

4 שיני שום

2 כפות צ'ואו (תערובת תבלינים אתיופית)

1 כף מרק עוף

1 כפית מלח

5 חלקי עוף נקיים ללא עור

2 תפו"א -לא חייב

2-3 ביצים קשות קלופות - לא חייב

הוראות הכנה

תחילה יש לטגן את הבצל והשום עד הזהבה (להיזהר שלא יישרף).

לאחר מכן יש להוסיף את הצ'ואו והתבלינים ואז להוסיף את המים תוך כדי ערבוב.

לאחר הוספת המים יש להוסיף את חלקי העוף (ניתן ליצור חתכים על מנת שהעוף יקבל טעמים) לערבב ולבשל בו זמנית.

בשלב זה ניתן להוסיף לסיר הדורו וואט 2-3 ביצים ותפו"א חתוכים לקוביות.

כעת יש להוסיף מים עד גובה העופות ולבשל על אש קטנה כשעה.

בסוף הבישול ניתן לפזר תבלין אתיופי.

בתיאבון.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00