
אורז עם פירות יבשים • תוספת חגיגית בקלי קלות
על ידי FoodisGood מתכונים צמחוניים, תוספות
את המתכון הבא כל מארח חייב להכיר! אורז עם תערובת של פירות יבשים ופיצוחים ברוטב מתקתק של סילאן, סוכר וקינמון. מנה קלה וסופר טעימה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
-
20 דקות
25 דקות
45 דקות
- 4-6 סועדים
הוראות הכנה
בקערת מים רותחים מניחים את כל הפירות היבשים ומשרים למשך 10 דקות.
מסננים את הפירות היבשים מהנוזלים.
במחבת רחבה ועבה מטגנים בצל בכ-2 כפות שמן עד להשחמה.
מוסיפים למחבת סילאן, סוכר וקינמון ומערבבים היטב.
כעת מוסיפים למחבת את הפירות היבשים, ושוב מערבבים.
מטגנים על להבה נמוכה כ-5 דקות ומוסיפים את האגוזים (אגוזי מלך, קשיו ובוטנים).
ממשיכים לטגן על להבה נמוכה עד שכל הנוזלים מתאדים. לסיום מפזרים שומשום.
כעת מסדרים אורז לבן מוכן בצלחת הגשה ומעליו מניחים את הפירות היבשים, ניתן גם לערבב היטב בקערה גדולה ולאחר מכן להעביר לצלחת הגשה.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
יונת
19/09/2017
אפשר להחליף את הסילאן בדבש?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!