
לביבות קישואים זריזות (אפויות או מטוגנות)
על ידי FoodisGood מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, קציצות
מתכון ללביבות קישואים זריזות שמכינים ממש בקלות - לביבות קישואים אפויות בתנור (ניתנות גם לטיגון). עם גבינה וגם תירס, כך שגם הילדים יזללו בהנאה 🙂
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
10 דקות
25 דקות
35 דקות
- כ-15 לביבות
הוראות הכנה
את הקישוא, הבצל והגזר נגרר בפומפייה ונסחט היטב מנוזלים.
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הלביבות, כולל הירקות המגוררים.
ללביבות קישואים אפויות:
נחמם תנור ל-180 מעלות ונרפד תבנית בנייר אפייה. נרסס על גבי נייר האפייה שמן.
ניצוק לביבות עם כף (כף גדושה לכל לביבה) ונשמור על רווח בין הלביבות.
נרסס גם על צידן העליון של הלביבות שמן ונאפה כ-25 דקות או יותר, עד להזהבה.
ללביבות מטוגנות:
נחמם מחבת עם מעט שמן, לא עמוק וגם לא חצי עמוק, שכבה דקה של שמן.
ניצוק לביבות בכמות של כף גדושה ונטגן 2-3 דקות מכל צד, להשחמה יפה.
להכנת לביבות ללא גלוטן: יש להמיר את הקמח ואת פירורי הלחם ב- 3/4 כוס קמח תירס.
שיתוף >>