
חצילים ופלפלים קלויים ברוטב אריסה לימון
על ידי FoodisGood סלטים וירקות
המתכון של מירי וטורי למנה ראשונה מעניינת וטעימה של חצילים ופלפלים צבעוניים קלויים ברוטב מרענן של לימון ואריסה. מנה ראשונה מושלמת לאירוח שמשתלבת טוב בכל ארוחה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
15 דקות
20 דקות
35 דקות
- צלחת בינונית
הוראות הכנה
את החצילים פורסים לפרוסות עגולות, מסדרים על נייר אפייה, מרססים תרסיס שמן ומעט מלח. את הגמבות פורסים לעיגולים גם כן ומסדרים על נייר אפייה. (ניתן גם לטגן את החצילים)
צולים את הגמבות והחצילים בחום של 170 מעלות עד השחמה (על מצב אפייה רגיל).
בקערה קטנה מערבבים אריסה ומיץ לימון.
כאשר החצילים והגמבות מוכנים מעבירים אותם לקערה, שופכים את הרוטב ומערבבים היטב.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!