חצילים ופלפלים קלויים ברוטב אריסה לימון

על ידי FoodisGood  

המתכון של מירי וטורי למנה ראשונה מעניינת וטעימה של חצילים ופלפלים צבעוניים קלויים ברוטב מרענן של לימון ואריסה. מנה ראשונה מושלמת לאירוח שמשתלבת טוב בכל ארוחה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

  • צלחת בינונית

מצרכים למתכון

2 חצילים

מעט מלח

מעט פטרוזיליה טרייה קצוצה

גמבה אדומה

גמבה צהובה

לרוטב

כף אריסה טוניסאית

מיץ מלימון שלם

הוראות הכנה

את החצילים פורסים לפרוסות עגולות, מסדרים על נייר אפייה, מרססים תרסיס שמן ומעט מלח. את הגמבות פורסים לעיגולים גם כן ומסדרים על נייר אפייה. (ניתן גם לטגן את החצילים)

צולים את הגמבות והחצילים בחום של 170 מעלות עד השחמה (על מצב אפייה רגיל).

בקערה קטנה מערבבים אריסה ומיץ לימון.

כאשר החצילים והגמבות מוכנים מעבירים אותם לקערה, שופכים את הרוטב ומערבבים היטב.

מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל ומגישים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00