FoodisGood

חיפוש

סלט חצילים בטעם כבד • מתכון קלאסי מעולה

על ידי FoodisGood  ,

מתכון לחצילים בטעם כבד - סלט קלאסי מדהים שמתאים מאוד לאירוח או סתם לשומרים על המשקל. הממרח מקבל טעם כבד נהדר מבלי השימוש בכבדים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 15 דקות

    30 דקות

    45 דקות

  • 3-5 סועדים

מצרכים למתכון

2 בצלים

2 חצילים

3 ביצים קשות

פלפל שחור

מלח

הוראות הכנה

את הבצלים נקצוץ ונטגן ב-3 כפות שמן, עד שהם הופכים שקופים.

את החצילים נפרוס ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, נמליח ונשרה כשעה במלח.

לאחר ההשרייה נשטוף את פרוסות החצילים, נחתוך לקוביות, נשמן את נייר האפייה ונפזר את קוביות החצילים.

נפזר מעט מלח ופלפל ונאפה את החצילים בתנור חם על 190 מעלות למשך 10 דקות, נערבב מעט את החצילים ונמשיך באפייה לעוד כ-15 דקות.

למעבד מזון נכניס את הבצל המטוגן, ביצים קשות, מעט מלח ופלפל שחור ואת קוביות החצילים.

נטחן היטב את כל מצרכי הסלט למרקם הרצוי, נטעם תיבול ונוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.

עוד סלטים חגיגיים שכולם אוהבים:

אם אתם מבשלים לשבת תשמחו לגלות שיש עמוד מתכונים מרכז עם כ-ל הרעיונות הכי טובים >> למתכונים

2 דירוגים וחוות דעת

בר

יצא מעולה!
גם אני ממחיצה לקלף את החציל לפני האפייה

נורית

אני ממליצה לקלף א החצילים לפני שפורסים אותם.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן