



פיש אנד צ’יפס בטמפורה
על ידי FoodisGood מנות ראשונות, מתכונים קלים, עיקריות
מקלות דגים מטוגנים בטמפורה ביתית. ארוחת צהריים בסגנון אמריקאי לילדים וגם למבוגרים או מנה ראשונה מקורית. מנה קלה מאוד להכנה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
20 דקות
15 דקות
35 דקות
- 3 סועדים
הוראות הכנה
תחילה נשרה את הדגים במיץ לימון ומלח במשך חצי שעה, נשטוף ונסנן מנוזלים.
נחתוך את הדגים לאורך לאצבעות ארוכות, בעדינות.
בעזרת מטרפה ידנית נטרוף את כל חומרי הטמפורה הביתית לבלילה חלקה ובלי גושים עם מרקם סמיך.
נשרה את אצבעות הדג בבלילת הטמפורה ונטגן בשמן עמוק עד להזהבה יפה.
במקביל נטגן צ'יפס מוכן או ביתי.
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
2 דירוגים וחוות דעת

Naaman
14/08/2015
מתכון מצויין

Naaman
14/08/2015
אפשר לשלב גם אצבעות חזה עוף,גרתי בארה”ב והיתי אוכל כזה ברשת מסעדות long silver restaurant!!!
