פיש אנד צ’יפס בטמפורה

על ידי FoodisGood  , ,

מקלות דגים מטוגנים בטמפורה ביתית. ארוחת צהריים בסגנון אמריקאי לילדים וגם למבוגרים או מנה ראשונה מקורית. מנה קלה מאוד להכנה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 20 דקות

    15 דקות

    35 דקות

  • 3 סועדים

מצרכים למתכון

לדגים

4-5 נתחי פילה בקלה

מיץ מלימון שלם

1/2 כוס מים

מלח

לטמפורה ביתית

1 כוס קמח תופח

1/2 כוס קרונפלור

1 כפית אבקת סודה לשתייה

1 ביצה

מלח ופלפל לפי הטעם

כוס משקה סודה

הוראות הכנה

תחילה נשרה את הדגים במיץ לימון ומלח במשך חצי שעה, נשטוף ונסנן מנוזלים.

נחתוך את הדגים לאורך לאצבעות ארוכות, בעדינות.

בעזרת מטרפה ידנית נטרוף את כל חומרי הטמפורה הביתית לבלילה חלקה ובלי גושים עם מרקם סמיך.

נשרה את אצבעות הדג בבלילת הטמפורה ונטגן בשמן עמוק עד להזהבה יפה.

במקביל נטגן צ'יפס מוכן או ביתי.

נערום את הצ'יפס על צלחת ועליו נניח את הדגים המטוגנים.

נגיש עם איולי, מיונז, קטשופ ועוד..

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

Naaman

14/08/2015

מתכון מצויין

Naaman

14/08/2015

אפשר לשלב גם אצבעות חזה עוף,גרתי בארה”ב והיתי אוכל כזה ברשת מסעדות long silver restaurant!!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00