
פיש אנד צ'יפס בטמפורה
על ידי FoodisGood מנות ראשונות, מתכונים קלים, עיקריות
מקלות דגים מטוגנים בטמפורה ביתית. ארוחת צהריים בסגנון אמריקאי לילדים וגם למבוגרים או מנה ראשונה מקורית. מנה קלה מאוד להכנה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
20 דקות
15 דקות
35 דקות
- 3 סועדים
הוראות הכנה
תחילה נשרה את הדגים במיץ לימון ומלח במשך חצי שעה, נשטוף ונסנן מנוזלים.
נחתוך את הדגים לאורך לאצבעות ארוכות, בעדינות.
בעזרת מטרפה ידנית נטרוף את כל חומרי הטמפורה הביתית לבלילה חלקה ובלי גושים עם מרקם סמיך.
נשרה את אצבעות הדג בבלילת הטמפורה ונטגן בשמן עמוק עד להזהבה יפה.
במקביל נטגן צ'יפס מוכן או ביתי.
נערום את הצ'יפס על צלחת ועליו נניח את הדגים המטוגנים.
נגיש עם איולי, מיונז, קטשופ ועוד..
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
Naaman
14/08/2015
מתכון מצויין
Naaman
14/08/2015
אפשר לשלב גם אצבעות חזה עוף,גרתי בארה"ב והיתי אוכל כזה ברשת מסעדות long silver restaurant!!!

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!