
קובה בורגול מטוגנת • מתכון בטוח
על ידי מני רחמים מנות ראשונות, קציצות
אבות רבים לקובה וכך גם ההיצע , יש מעל 10 סוגי קובות בטעמים וסוגים שונים. מתכון מעולה לקובה בורגול מטוגנת במילוי בשר שחייבים להכין לפחות פעם אחת.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
-
30 דקות
25 דקות
55 דקות
- כ-15 קובות
מצרכים למתכון
מצרכים לבצק:
מצרכים למלית:
הוראות הכנה
הכנה של המלית :
מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר ומערבבים. לאחר שהבשר משנה את צבעו, מוסיפים את יתר התבלינים מערבבים ומטגנים כעשר דקות והמלית מוכנה.
הכנה של הבצק :
משרים את הבורגול חצי שעה במים, מסננים וסוחטים מנוזלים.
מוסיפים את הסולת והקמח ויתר המרכיבים, מערבבים היטב ומשהים בצד לרבע שעה.
מרטיבים את הידיים ולוקחים כשתי כפות מהבצק, משטחים אותו כמו פיתה קטנה, יש לשים לב שהבצק לא יהיה עבה.
ממלאים את הבצק בכף וחצי מהמלית וסוגרים בעדינות לצורת חרוט ( הצורה המושלמת תגיע עם הניסיון ) להשתדל שהמראה יהיה אסתטי.
מכינים כך את כל הקובות ומטגנים אותן בשמן עמוק.
כל שנותר לכם הוא להכין טחינה משובחת וסלט ירקות ולהתענג על הטעם ומעשה ידיכם.
מומלץ >> 12 מתכוני הקובה הכי שווים!
אוהבים בורגול? אל תפספסו:
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!