כדורי פטריות וגבינה מטוגנים

על ידי Moran Turgeman  

כדורים כל-כל טעימים שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול מהם! פטריות ופרמז'ן מתמזגים יחדיו לכדי כדורים מטוגנים מושלמים לאירוח וגם לארוחת ערב קלילה לצד סלט.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

מצרכים למתכון

1 בצל סגול קצוץ

2 כפות שמן זית

3 שיני שום קצוצות

קוביית חמאה קטנה (20 גרם)

2 קופסאות שימורים של פטריות (חתוכות גס).

תבלינים: מלח, פלפל, כפית אבקת מרק עוף.

חופן גבינת צהובה מגוררת (3 פרוסות)

חופן גבינת פרמז'ן מגוררת (50 גרם)

לציפוי

1 ביצה

פירורי לחם / קמח מצה

הוראות הכנה

את הבצל הסגול מטגנים בשמן זית על מחבת חמה, מוסיפים למחבת 3 שיני שום וקוביית חמאה ומערבבים.

כעת מוסיפים למחבת את הפטריות הקצוצות שלנו, מתבלים כפי שאוהבים ומקפיצים את הפטריות מעט.

מעבירים את הפטריות המוקפצות לקערה ומצננים.

בינתיים מגרדים את הגבינות, לאחר שהפטריות התקררוו מערבבים את הגבינות והפטריות המוקפצות.

יוצרים כדורים קטנים אותם טובלים בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם ומטגנים בשמן עד להשחמה.

מוציאים את כדורי הפטריות לניייר סופג ומגישים עם שמנת חמוצה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00