
פשטידה ללא גלוטן ב-10 דקות עבודה
על ידי FoodisGood מתכונים בריאים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פשטידות וקישים
הפשטידה הבאה היא אחת הפשטידות המומלצות ביותר לארוחת בוקר או ערב בריאה וזריזה. פשטידה טעימה וצבעונית עם שלל ירקות. ללא גלוטן.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
-
10 דקות
15 דקות
25 דקות
- 3 סועדים
הוראות הכנה
בקערה גדולה טורפים ביצים עם שמנת לבישול, מלח ופלפל. מוסיפים קמח תירס ומערבבים קלות.
במחבת רחבה מחממים כף שמן, מוסיפים בצל ומטגנים כדקה, מוסיפים גמבה ומטגנים כדקה נוספת, מוסיפים ברוקולי, מקפיצים עוד דקה - שתיים ומורידים מהאש, מצננים.
משמנים קלות תבנית פשטידה בינונית ואליה יוצקים את תערובת הביצים.
לאחר שהירקות התקררו, מוסיפים גם אותם לתבנית הפשטידה, בעזרת מזלג מכסים מעט את הירקות.
אופים את הפשטידה בתנור חם על 200 מעלות כרבע שעה, או עד שהפשטידה מתייצבת ומעט מזהיבה.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
עדן
15/03/2018
פשטידה מעולה, ממליצה בחום.