פשטידה ללא גלוטן ב-10 דקות עבודה

על ידי FoodisGood  , , , ,

הפשטידה הבאה היא אחת הפשטידות המומלצות ביותר לארוחת בוקר או ערב בריאה וזריזה. פשטידה טעימה וצבעונית עם שלל ירקות. ללא גלוטן.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 10 דקות

    15 דקות

    25 דקות

  • 3 סועדים

מצרכים למתכון

4 ביצים

1/2 כוס קמח תירס

1/4 כוס שמנת לבישול

מלח ופלפל לפי הטעם

1 כף שמן

1/2 בצל קצוץ

10 פרחי ברוקולי קפוא

1/2 גמבה חתוכה לקוביות (אדומה / ירוקה / צהובה, אפשר גם לערבב)

קישוא קטן מגורר

תוספות אפשריות: אפונה, תירס, פטריות, תרד ועוד..

ספריי שמן

הוראות הכנה

בקערה גדולה טורפים ביצים עם שמנת לבישול, מלח ופלפל. מוסיפים קמח תירס ומערבבים קלות.

במחבת רחבה מחממים כף שמן, מוסיפים בצל ומטגנים כדקה, מוסיפים גמבה ומטגנים כדקה נוספת, מוסיפים ברוקולי, מקפיצים עוד דקה - שתיים ומורידים מהאש, מצננים.

משמנים קלות תבנית פשטידה בינונית ואליה יוצקים את תערובת הביצים.

לאחר שהירקות התקררו, מוסיפים גם אותם לתבנית הפשטידה, בעזרת מזלג מכסים מעט את הירקות.

אופים את הפשטידה בתנור חם על 200 מעלות כרבע שעה, או עד שהפשטידה מתייצבת ומעט מזהיבה.

מוציאים, מצננים ופורסים.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

עדן

15/03/2018

פשטידה מעולה, ממליצה בחום.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00