
עוגת תפוז יוגורט יוונית
על ידי FoodisGood עוגות
היוגורט היווני הופך את העוגה הזאת למשהו מיוחד. עם מרקם נימוח וטעם תפוז מרענן, המתכון הבא מושלם לכל מי שחפץ בעוגה קלילה ומיוחדת.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
10 דקות
40 דקות
50 דקות
- תבנית 26
הוראות הכנה
מערבבים את כל מצרכי העוגה לפי הסדר (מבלי הסירופ).
משמנים תבנית מלבנית, עגולה או 2 תבניות אינגליש קייק.
משטחים את התערובת בתבנית ומעל מסדרים פרוסות תפוז .
אופים בחום בינוני (180 מעלות) עד להזהבה, כ-40 דקות.
בינתיים מכינים סירופ תפוז מתוק: בסיר בינוני מחממים מים עם סוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס, מוסיפים מיץ תפוז, מסירים מהאד ומערבבים היטב.
כשמוציאים את העוגה מהתנור מחוררים מעט עם קיסם או שיפוד ושופכים מעל כל פני העוגה את הסירופ החם.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!