סלט עלים עם תפוחי עץ ואגוזים

על ידי כרמית מ. דהאן  

במיוחד לסוכות: סלט רענן, צבעוני וטעים ברוטב דבש / בלסמי שמשדרג את הסלט ולוקח אותו לרמה אחרת. הסלט הטוב ביותר לאירוח בסוכה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 10 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

מצרכים למתכון

לסלט

1/2 שקית עלי בייבי שטופים

6 עלי חסה קרועים גס

1/2 צרור פטרוזליה קצוצה

1 תפוח מסוג פינק לידי פרוס לפרוסות דקות

חופן אגוזי מלך קלויים

חופן חמוציות

לרוטב

3 כפות דבש

2 כפות חומץ בלסמי

כף שמן

3 כפות מיץ תפוזים

כפית חרדל דיז'ון עם גרגירים

קורט מלח גס

שן שום כתושה

הוראות הכנה

מתחילים בהכנת הרוטב: בשייקר או בקערית קטנה עם מכסה מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב ומשהים ממש עד להגשת הסלט.

בקערה גדולה מערבבים היטב את כל מרכיבי הסלט.

ברגע הגשת הסלט שופכים את הרוטב ומערבבים היטב.

אם הגעתם לסלט הזה אתם כנראה אלופים באירוח, תרשו לנו להציע לכם כמה עמודים שלא תוכלו לחיות בלעדיהם:

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00