
קיצ'ה- לחם אתיופי
על ידי oritzeneva לחם ומאפים
הקיצ'ה הוא לחם אתיופי שניתן להכין בסיר או במחבת. הלחם קל להכנה וטעים במיוחד. במתכון תמצאו הוראות ברורות ופשוטות להכנת הקיצ'ה.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 40 דקות
25 דקות
1 שעה 15 דקות
1 שעה 40 דקות
- לחם אחד גדול
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
ממיסים את השמרים במים פושרים, מוסיפים את הקמח, מערבבים עם כוס מים ולשים עד לקבלת בצק/
מוסיפים את השמן, הסוכר והמלח וממשיכים ללוש. אם הבצק קשה מדי, מוסיפים מעט מים. מוסיפים את אבקת האפייה ולשים.
מניחים את הבצק בקערה, מכסים במגבת ומניחים להתפחה למשך 2–3 שעות.
משמנים מעט את הסיר או מחבת ושמים את הבצק. בשלב זה הבצק נופל קצת.
מניחים את הסיר בתנור ומפעילים אותו על חום נמוך או במחבת על אש נמוכה מאוד כשעה..
הופכים את הבצק בזהירות כדי שגם הצד השני ישחים במעט. וזה מוכן.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












3 דירוגים וחוות דעת
דנה
ומה זה חום נמוך בתנור? 160? 180?…
דנה
שמרים יבשים או שמרית בשקית? תודה
Ester Shushlev
בטוח שאנסה