
קיצ'ה- לחם אתיופי
על ידי oritzeneva לחם ומאפים
הקיצ'ה הוא לחם אתיופי שניתן להכין בסיר או במחבת. הלחם קל להכנה וטעים במיוחד. במתכון תמצאו הוראות ברורות ופשוטות להכנת הקיצ'ה.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 40 דקות
-
25 דקות
1 שעה 15 דקות
1 שעה 40 דקות
- לחם אחד גדול
הוראות הכנה
ממיסים את השמרים במים פושרים, מוסיפים את הקמח, מערבבים עם כוס מים ולשים עד לקבלת בצק/
מוסיפים את השמן, הסוכר והמלח וממשיכים ללוש. אם הבצק קשה מדי, מוסיפים מעט מים. מוסיפים את אבקת האפייה ולשים.
מניחים את הבצק בקערה, מכסים במגבת ומניחים להתפחה למשך 2–3 שעות.
משמנים מעט את הסיר או מחבת ושמים את הבצק. בשלב זה הבצק נופל קצת.
מניחים את הסיר בתנור ומפעילים אותו על חום נמוך או במחבת על אש נמוכה מאוד כשעה..
הופכים את הבצק בזהירות כדי שגם הצד השני ישחים במעט. וזה מוכן.
שיתוף >>
3 דירוגים וחוות דעת
דנה
30/11/2015
ומה זה חום נמוך בתנור? 160? 180?…
דנה
30/11/2015
שמרים יבשים או שמרית בשקית? תודה
Ester Shushlev
13/09/2015
בטוח שאנסה

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!