מרק גזר, פטריות וגריסים פולני (קרופניק)

על ידי המתכונים של שושי מאיר  , , , , ,

את מרק הקרופניק הפולני חובה להכין לפחות פעם אחת. מרק קל להכנה שמשלב גזר, פטריות וגריסי פנינה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 15 דקות

    25 דקות

    40 דקות

  • סיר מרק בינוני

מצרכים למתכון

2 שיני שום קצוצות

3 כפות שמן זית

2 גזרים מגורדים

חבילת פטריות טריות קצוצות גס

חבילת גריסי פנינה

1 שקית אבקת רוטב פטריות

מים רותחים

תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה אדומה מתוקה

הוראות הכנה

בסיר גדול למרק נקפיץ שום בשמן זית כ-2 דקות.

נוסיף לסיר גזר מגורדת ונקפיץ עוד כ-2 דקות.

נוסיף פטריות ונקפיץ 2 דקות נוספות.

נוסיף גריסים, רוטב פטריות ומים רותחים.

נביא לרתיחה, נוסיף תבלינים, נערבב היטב וננשל את המרק עד שהגריסים רכים.

נטעם, נתקן תיבול ונגיש חם.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

אורטל

03/01/2016

טעים יצא

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00